MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός του Pedigree με δώρο τροφή για τον σκύλο σας για 4 μήνες!

Από την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου και έως την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012, ένας τυχερός κάθε μέρα, εξασφαλίζει για τους επόμενους 4 μήνες δωρεάν Pedigree Vital Protection, το οποίο προσφέρει στον σκύλο του: 1. γερά δόντια και ούλα, 2. καλή πέψη 3. υγιές δέρμα και τρίχωμα, και 4. ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

Monopoli Team

Επισκεφθείτε τη σελίδα του Pedigree στο Facebook (https://www.facebook.com/pedigree.gr), απαντήστε στις ερωτήσεις του διαγωνισμού «4 την ημέρα για υγεία κάθε μέρα!» και θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε δωρεάν Pedigree® Vital Protection™ για 4 μήνες!

Η νέα συνταγή του Pedigree Vital Protection™ είναι σχεδιασμένη να καλύπτει τις 4 βασικές ανάγκες του σκύλου σας για να είναι υγιής κάθε μέρα και με ένα μοναδικό διαγωνισμό σας δίνει τη δυνατότητα να χαρίσετε στο σκύλο σας «ορατή» υγεία:

Ακόμη κι αν δεν έχετε δικό σας σκύλο, μπορείτε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό και, αν είστε ο τυχερός της ημέρας, να δωρίσετε το Pedigree Vital Protection σε φιλοζωϊκή οργάνωση, βοηθώντας ένα σκύλο χωρίς σπίτι να είναι υγιής από την υγρή μύτη μέχρι την κουνιστή ουρά!

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b