MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ακροβατικό Θέαμα

Το Ταξίδι από τoν θίασο iL CiRCo στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σε συμπαραγωγή με την J.Y. Productions παρουσιάζει, μέσα σε μια χριστουγεννιάτικη εορταστική ατμόσφαιρα, τον διεθνή θίασο iL CiRCo με την υπερπαραγωγή “Ταξίδι” (Viaggio) από την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου (Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1).

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα μαγικό ταξίδι στον γοητευτικό και εξωπραγματικό κόσμο του iL CiRCo. Εκκεντρικοί χαρακτήρες και καλλιτεχνικά χορογραφημένες ερμηνείες από τα μεγαλύτερα αστέρια των ακροβατών συγκροτούν μία από τις πιο εντυπωσιακές παραστάσεις στον κόσμο!

Ακολουθήστε ένα κοριτσάκι στο ταξίδι του σε ένα κόσμο γεμάτο πολύχρωμα, φανταστικά πλάσματα με σαγηνευτικά όμορφη μουσική. Παρακολουθήστε εντυπωσιακά ακροβατικά σε αυτό το μοναδικό υπερθέαμα που αφηγείται την ιστορία ενός παιδικού ονείρου.

Το Ταξίδι του iL CiRCo είναι μια μαγευτική ιστορία για όσους τολμούν να ονειρευτούν. Αγγίζει την καρδιά, αψηφά τη βαρύτητα και δημιουργεί εικόνες που θα θυμάστε για μια ζωή. Εμπνευσμένο από τα κλασικά θεατρικά έργα της ιταλικής Commedia dell’ arte το Ταξίδι συνδυάζει τα σύγχρονα ακροβατικά με τις δημοφιλείς γαλλο-καναδικές τέχνες του τσίρκου σε ένα πλούσιο μωσαϊκό από τραγούδια, χορό, κωμωδία, φαντασία και υπεράνθρωπους άθλους δύναμης, χάρης και ευκινησίας που κόβουν την ανάσα. Σκηνικά γεμάτα φως και χρώμα δημιουργούν ένα κόσμο, όπου κανένα όνειρο δε μένει ανεξερεύνητο. Ένα ταξίδι αξέχαστο που οι αναμνήσεις του θα μείνουν ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου!

Διεύθυνση
25ης Μαρτίου & Παραλία, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο
2310 895938-9

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Θίασος iL CiRCo
Σκηνοθεσία: Θίασος iL CiRCo


Παίζουν: Θίασος iL CiRCo

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b