MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πλακώθηκαν στις μπουνιές ο πρώην και ο νυν της Halle Berry

Άγριος καυγάς έγινε ανάμεσα στον τωρινό σύντροφο της Halle Berry τον Γάλλο Olivier Martinez και τον πρώην της και πατέρα της κόρης της Gabriel Aubry. Τώρα η Halle Berry καταθέτει περιοριστική εντολή στα δικαστήρια εναντίον του πρώην της, ενώ εκείνος υποστηρίζει ότι ο Olivier Martinez το άρχισε.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο καυγάς έγινε στο σπίτι της Halle Berry την Πέμπτη, όταν γιορτάζαν στην Αμερική το Thanksgiving. Ο Aubry επέστρεψε την κόρη τους στο σπίτι και αρπάχθηκε με τον σύντροφο της Olivier Martinez. Μάλιστα, συνελήφθη από την αστυνομία, γιατί έριξε την πρώτη μπουνιά. Διακομίσθηκε και σε νοσοκομείο και όπως δείχνουν φωτογραφίες, τα τραύματα στο πρόσωπό του είναι πολύ σοβαρά.

Η πλευρά του Aubry υποστηρίζει ότι ο Martinez το ξεκίνησε και ότι απείλησε να τον σκοτώσει. Η άλλη πλευρά υποστηρίζει ότι ο Aubry έριξε την πρώτη μπουνιά και ότι ο Γάλλος ηθοποιός αμύνθηκε. Μάλιστα, η Halle Berry κατέθεσε περιοριστική εντολή εναντίον του Aubry, υποστηρίζοντας στις αρχές ότι δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του και γι’ αυτό τον θεωρεί επικίνδυνο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b