MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κλασικό

Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας στο θέατρο Rex

Απο τις 30 Νοεμβρίου παρουσιάζεται στο θέατρο Rex, στη σκηνή “Μαρίκα Κοτοπούλη” του Εθνικού Θεάτρου, το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία του Μιχαήλ Μαρμαρινού.

Monopoli Team

Πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα και πλέον αγαπητά έργα του άγγλου συγγραφέα, μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, ποίηση και χιούμορ, που «παντρεύει» το φανταστικό και το κωμικό στοιχείο.

Η υπόθεση: Ο Βασιλιάς Θησέας και η Ιππολύτη ετοιμάζουν την γιορτή του γάμου τους όταν τέσσερις νέοι εραστές καταφεύγουν στο δάσος γύρω από την Αθήνα για να ζήσουν τον ερωτά τους, μακριά από τους κανόνες που θέλουν οι γονείς τους να τους επιβάλλουν. Αλλά στο σκοτεινό δάσος, οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν με τους βασιλιάδες των ξωτικών και ο σκανδαλιάρης Πουκ θα μπερδέψει με ξεκαρδιστικό τρόπο τις ζωές των τεσσάρων εραστών. Και όταν θα εμφανιστεί μία ομάδα ντόπιων μαστόρων που ετοιμάζουν μία παράσταση για τις γιορτές του βασιλικού γάμου, τα μαγικά ξόρκια, τα αστεία και τα ανακατέματα θα δημιουργήσουν ένα κουβάρι που μοιάζει αδύνατο να ξεμπλέξει.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ:
Κάθε Τετάρτη στις 19:00 αντί για τις 20:30.
Οι υπόλοιπες παραστάσεις παραμένουν ως έχουν: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 20:30, Κυριακή στις 19:00

Συντελεστές:
Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης
Σκηνοθεσία: Μιχαήλ Μαρμαρινός
Σκηνικά: Εύα Μανιδάκη
Καλλιτεχνική σύμβουλος για τα Κοστούμια: Ντόρα Λελούδα
Κοστούμια: Δανάη Κουρέτα, Βέρικο Μγκελάτζε
Μουσική: Δημήτρης Καμαρωτός
Κίνηση: Φώτης Νικολάου
Μάσκες: Μάρθα Φωκά

Ηθοποιοί:
Γιάννης Βογιατζής, Ευγενία Δημητροπούλου, Νίκος Κουρής, Γιώργος Κριθάρας, Περικλής Μουστάκης, Γιώργος Μπινιάρης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Αργύρης Πανταζάρας, Άγγελος Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Παπαϊωάννου, Ιωάννα Παππά, Εύη Σαουλίδου, Φοίβος Ριμένας, Ιωάννα Τσιριγκούλη, Χάρης Τσιτσάκης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ουίλλιαμ Σαίξπηρ
Σκηνοθεσία: Μιχαήλ Μαρμαρινός


Παίζουν: Γιάννης Βογιατζής, Ευγενία Δημητροπούλου, Νίκος Κουρής, Γιώργος Κριθάρας, Περικλής Μουστάκης, Γιώργος Μπινιάρης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Αργύρης Πανταζάρας, Άγγελος Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Παπαϊωάννου, Ιωάννα Παππά, Εύη Σαουλίδου, Φοίβος Ριμένας, Ιωάννα Τσιριγκούλη, Χάρης Τσιτσάκης

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b