MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έξαλλος ο De Niro με τον Jay Z

Έξω φρενών έχει γίνει ο σπουδαίος ηθοποιός Robert De Niro με τον ράπερ Jay-Z, γιατί θεωρεί ότι του φέρθηκε με ασέβεια και ξέσπασε πάνω του στο πάρτι για τα γεννέθλια του Leonardo DiCaprio.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο 70χρονος ηθοποιός είχε εκνευρισθεί με τον γκουρού του hip-hop και σύζυγο της Beyonce διότι δεν του απαντούσε στα τηλεφωνήματά του. Έτσι, όταν συναντήθηκαν στο πάρτι για τα 38α γεννέθλια του DiCaprio του τα έχωσε χοντρά. Είπε στον Jay Z ότι όταν κάποιος σε καλεί 6 φορές, τον παίρνεις πίσω, να δεις τι θέλει. Δεν έχει σημασία ποιός είσαι. Είναι απλά αγενές. Επίσης τον κατηγόρησε ότι έδειξε ασέβεια προς την πλευρά του. Από την πλευρά του ο Jay-Z, είπε στον μεγάλο ηθοποιό ότι δεν είναι και πολύ καλός με τα τηλέφωνα και γι’ αυτό υπήρξε αυτό το πρόβλημα επικοινωνίας.

Ο De Niro είχε φορτώσει με τον Jay-Z για το γεγονός ότι έχει πάρει μέρος στην οργάνωση ενός φεστιβάλ, για το οποίο ήταν να γράψει ένα τραγούδι ο ράπερ. Το τραγούδι αυτό δεν γράφτηκε ποτέ και ο De Niro έψαχνε τον μουσικό, για να συνενοηθεί μαζί του. Τον πήρε 6 φορές, δεν έλαβε απάντηση και θεώρησε ότι ο μουσικός τον “έφτυσε” κανονικά. Γι’ αυτό και ξέσπασε πάνω του στο πάρτι του Leonardo DiCaprio. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b