MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Taylor Swift: Αυτή φταίει που δεν βρίσκει την αγάπη!

Τους λόγους που η διάσημη pop τραγουδίστρια Taylor Swift δεν βρίσκει την αγάπη ψάχνει ένα ολόκληρο περιοδικό. Στο εξώφυλλο του Us Weekly μπορεί να διαβάσει κανείς με τεράστια γράμματα Taylor Swift: Γιατί δεν μπορεί να βρει την αγάπη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στο εσωτερικό του περιοδικού φιλοξενούνται απόψεις όχι ειδικών, αλλά φίλων της ποπ τραγουδίστριας επί του θέματος. Ειδικά ένα πρόσωπο πολύ κοντά σε αυτήν έκανε μια πολύ διεισδυτική ανάλυση του χαρακτήρα της Taylor, ως προς το πώς βιώνει την αγάπη και το πώς λειτουργεί στις σχέσεις της, η οποία όμως δεν ακούγεται και πάρα πολύ κολακευτική για την τραγουδίστρια.

“Το μόνο που θέλει η Taylor είναι να αγαπηθεί. Είναι φυλακισμένη από την δουλειά της. Καταλαμβάνει όλη της την ώρα. Δουλεύει υπερβολικά πάνω στις σχέσεις της. Βάζει τόση πίεση στους άντρες που είναι μαζί της, που τελικά αυτό σκοτώνει την σχέση. Και μετά αναρωτιέται γιατί δεν λειτούργησε”.

 Και συνεχίζει: “Είναι σαν να αναλύει την αγάπη σαν επιστήμονας, αντί απλώς να την νιώθει. Είναι ειρωνικό το γεγονός ότι έγινε πολυεκατομμυριούχος τραγουδώντας για την αγάπη” πρόσθεσε το φιλικό πρόσωπο, που λέει αρκετά εχθρικά πράγματα για την “πολυεκατομμυριούχο” τραγουδίστρια.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b