MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Κράμερ εναντίον Κράμερ στο θέατρο Εμπορικόν

Η Ελληνική Θεαμάτων παρουσιάζει, την παράσταση «Κράμερ εναντίον Κράμερ», στο θέατρο Εμπορικόν σε απόδοση της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και σκηνοθεσία της Ελένη Σκότη.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Η ταινία “Κράμερ εναντίον Κράμερ” σε διασκευή και σκηνοθεσία του Robert Benton και στους  πρωταγωνιστικούς ρόλους την Μέρυλ Στρηπ και τον Ντάστιν Χόφμαν, βραβεύτηκε το 1985 με 5 Όσκαρ: Καλύτερης ταινίας, Σκηνοθεσίας, Διασκευασμένου Σεναρίου, Α’ Ανδρικού και Β’ Γυναικείου Ρόλου και αναδείχτηκε σε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Το έργο πραγματεύεται την μεταμόρφωση ενός «απόντα» γονιού σε ιδανικό πατέρα που προσπαθεί ν’ αναπληρώσει την απουσία της γυναίκας του και μητέρας του ανήλικου παιδιού τους όταν εκείνη τους εγκατέλειψε για να βρει τον «χαμένο εαυτό της» μακριά από τον εγκλωβισμένο ρόλο της μητέρας -συζύγου. Επιστρέφει όμως και διεκδικεί την επιμέλεια του παιδιού. Ο δικαστικός αγώνας είναι αναπόφευκτος. Τα έντονα δραματουργικά στοιχεία του έργου δίχασαν και διχάζουν μέχρι σήμερα το κοινό, ωστόσο στο τέλος αυτό που μένει αναλλοίωτο είναι η ανιδιοτελής και παντοτινή αγάπη των γονιών προς το παιδί.

Συντελεστές
Απόδοση: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Ελένη Σκότη σε συνεργασία με την Δάφνη Λαρούνη
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Κοστούμια: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου

Παίζουν: Δημήτρης Αλεξανδρής (Τεντ), Μαρία Ζορμπά (Τζοάννα), Αθηνά Μαξίμου (Μάργκαρετ), Χριστόδουλος Στυλιανού (Τζιμ), Δημήτρης Μαύρος (Τζων) και τα παιδιά Γιάννης Μπαριάμης, Γιάννης Κυρίκου και Άλκης Πανταζόπουλος (Μπίλυ).

Διεύθυνση: Σαρρή 11, Ψυρρή
Τηλέφωνο: 210 3211750

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Απόδοση: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Ελένη Σκότη


Παίζουν: Δημήτρης Αλεξανδρής, Μαρία Ζορμπά, Αθηνά Μαξίμου, Χριστόδουλος Στυλιανού, Δημήτρης Μαύρος και τα παιδιά Γιάννης Μπαριάμης, Γιάννης Κυρίκου και Άλκης Πανταζόπουλος.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b