MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι μουσικές νότες του Nescafé Frappé

Ο Nescafé Frappé βρήκε τον τρόπο να ομορφύνει και πάλι τη ζωή μας. Η φιλοσοφία του Nescafé Frappé αποτέλεσε πηγή έμπνευσης, αυτή τη φορά για τον Sundayman, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία της μελωδίας που “ντύνει” τις τηλεοπτικές ιστορίες της νέας καμπάνιας του Nescafé Frappé.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Με ένα μελωδικό σφύριγμα να είναι το βασικό του χαρακτηριστικό, το κομμάτι με τίτλο “Our Way”, καλεί το κοινό να “δει τα πράγματα αλλιώς”, να ονειρευτεί και να βρει το δικό του τρόπο να κάνει αυτό που επιθυμεί πραγματικότητα. Δροσερό όπως ο αγαπημένος σου καφές, διαφορετικό, ενθαρρυντικό, το νέο κομμάτι που συνοδεύει την καμπάνια του Nescafé Frappé, ερμηνευμένο από τους memBrains, σε καλεί να περιπλανηθείς στις σκέψεις σου και να βρεις τον τρόπο να αλλάξεις την καθημερινότητά σου, να δημιουργήσεις πράγματα και να μοιραστείς τις εμπειρίες σου.

Οι στίχοι του τραγουδιού αντανακλούν την αισιοδοξία του Sundayman, τον “δικό του τρόπο” να βλέπει τα πράγματα, ενώ μας προτρέπουν να τα κάνουμε όλα με τον δικό μας μοναδικό τρόπο.

Ταλαντούχος, δημιουργικός και συνειδητοποιημένος, είναι μερικά από τα επίθετα που μπορεί κανείς να δώσει στον Sundayman. Με τη μουσική να έχει μπει στη ζωή του από μικρή ηλικία, ο Sundayman βρήκε τον τρόπο να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και τη μουσική αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του! Έχοντας στο ιστορικό του μια μεγάλη διαφημιστική επιτυχία με το κομμάτι “Νow Τhat Ι Found You”, που τον έκανε ευρύτερα γνωστό, έρχεται με την παραγωγή του νέου κομματιού του να μας εντυπωσιάσει για ακόμα μία φορά.

Η μελωδία που δίνει ακριβώς τη νότα της ευχάριστης και δημιουργικής διάθεσης του Nescafé Frappé δημιουργεί το φθινοπωρινό soundtrack που θα συνοδεύσει την επιστροφή στην πόλη και την αρχή μιας νέας εποχής γεμάτης εμπειρίες, πάντα παρέα με τον αγαπημένο Nescafé Frappé.

Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι στο http://soundcloud.com/frappolis/membrains-our-way-nescafe ή απο τη σελίδα του Frappolis στο Facebook http://www.facebook.com/Frappolis.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b