MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Halle Berry: Καπνίζαμε χόρτο με τον Tom Hanks στα γυρίσματα

Δεν είναι λίγοι οι σταρ του Hollywood που αυτόν τον καιρό έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια να προβληθούν οι ίδιοι ή να προβάλουν το θέμα των μαλακών ναρκωτικών και της αποποινικοποίησης τους. Μέσα σε αυτό το κλίμα και η Halle Berry, ούτε λίγο ούτε πολύ, παραδέχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι έκανε τσιγαριλίκι μαζί με τον Tom Hunks στα γυρίσματα της ταινίας Cloud Atlas.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή “Tonight Show with Jay Leno”. ο Jay Leno ρώτησε την Berry: 

“Διάβασα αυτή την εβδομάδα ότι κάπνισες χόρτο με τον Tom Hanks; Τι είναι αυτά; Το παιδί όλων των αμερικανών; Ο Tom Hanks!”
 
Η Halle Berry δεν αρνήθηκε το γεγονός. Μάλιστα απάντησε με ερώτση στον Jay Leno. “Εσύ δεν έχεις καπνίσει ποτέ;” Ο Leno, νιώθοντας άβολα τόνισε ότι ήταν πάντα νηφάλιος οδηγός. Και στη συνέχεια η Halle Berry παραδέχθηκε ανοιχτά ότι στην ταινία τόσο αυτή, όσο και ο Tom Hanks

“Κάπνισα χόρτο μαζί με τον Hanks στην ταινία.” παραδέχθηκε η ηθοποιός και μετά έκανε ένα λογοπαίγνιο: “Ήταν ταινιόχορτο (movie pot)”. Η παραδοχή της αυτή έφερε σε δύσκολη θέση τον παρουσιαστή, αν και συνήθως αυτός φέρνει σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους του.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b