MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εγκαταλείπει τον Obama και στηρίζει Romney η Lindsay Lohan

“Όπου φυσάει ο άνεμος πάω” φαίνεται ότι είναι η ιδεολογία της Lindsay Lohan. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία παραμένει στην δημοσιότητα περισσότερο με αρνητικές ειδήσεις, παρά με την καριέρα της, αποκύρηξε το twitter με το οποίο στήριξε τον Barack Obama και τώρα δηλώνει οπαδός του αρχηγού των ρεπουμπλικανών Mitt Romney.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η νέα άποψη της Lindsay Lohan είναι πως το σημαντικό θέμα για τις ΗΠΑ είναι η ανεργία, άρα θα ψηφίσει τον Romney. Παλιότερα είχε δηλώσει οπαδός του Obama.

Υπάρχει πολύς κόσμος που υποστηρίζει τον υποψήφιο, τον οποίο βγάζουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις, είτε για ψυχολογικούς λόγους (για να είναι με το νικητή), είτε για να κερδίσουν κάτι από την στήριξη που θα προσφέρουν σε αυτόν που τελικά θα καταλάβει την εξουσία. Το φαινόμενο αυτό στην πολιτική επιστήμη λέγεται wagon effect, δηλαδή σύνδρομο του βαγονιού. Η Lindsay Lohan μάλλον θεωρεί ότι ο Obama θα χάσει τις εκλογές και δεν θέλει να είναι με την πλευρά των χαμένων.

Τώρα, όποιος περιμένει σοβαρή πολιτική άποψη από την LiLo μάλλον θα περιμένει πολύ. Αλλά στην δημοκρατία ψηφίζουν όλοι όσοι δεν βαριούνται να πάνε στις κάλπες και καμία ψήφος δεν είναι σημαντικότερη από κάποια άλλη.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/Yyrz7oZJmNw?list=UUWs6goyS_DHeCq80zaMmEcw&hl=el_GR” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b