MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Douwe Egberts φέρνει την επανάσταση στον φραπέ!

“Καφέδος Παλιός Αντιός! Εβίβα λα ρεβολουθιόν!” Με αυτές τις επαναστατικές δηλώσεις χαιρετίζει ο νέος στιγμιαίος καφές με γεύσεις, Douwe Egberts, την ελληνική αγορά.

Monopoli Team

Ο Douwe Egberts λανσάρει σε παγκόσμια πρεμιέρα στην Ελλάδα, το νέο στιγμιαίο καφέ σε 3 ανατρεπτικές γεύσεις: Φουντούκι, Καραμέλα & Βανίλια. Προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, από διαλεγμένες ποικιλίες καφέ, η νέα σειρά του Douwe Egberts είναι 100% στιγμιαίος καφές με εκλεπτυσμένα αρώματα. Κυκλοφορεί σε γυάλινο βάζο των 50γρ. και των 95γρ, σε όλα τα σούπερ μάρκετ.

Ο νέος Douwe Egberts δίνει νέα πνοή στο φραπέ του καλοκαιριού. Όταν τον απολαμβάνετε κρύο, ο πλούσιος αφρός και τα μοναδικά αρώματά του κάνουν το φραπέ σας ανατρεπτικό κι αξέχαστο! Είναι βέβαια υπέροχος και ζεστός, καθώς αναδεικνύονται η εξαιρετική ποιότητα του καφέ και το πλούσιο άρωμα της κάθε γεύσης.

Ο νέος στιγμιαίος καφές Douwe Egberts με γεύσεις λανσάρεται με μια «επαναστατική» καμπάνια και πολλά γευστικά happenings σε όλη την Ελλάδα. Φέτος το καλοκαίρι, η επανάσταση θα φορεθεί πολύ! “Εβίβα λα ρεβολουθιόν”, λοιπόν και “NowDouwe”!

Για την μάρκα Douwe Egberts
Το όνομα Douwe Egberts είναι συνώνυμο του εξαιρετικού καφέ από το 1753, γεγονός που οδήγησε τον Douwe Egberts να γίνει μια από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εμπορικά μάρκες της Ευρώπης. Στην Ελληνική αγορά τη μάρκα εμπορεύεται η εταιρεία SaraLee Coffee & Tea Hellas.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b