MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φεστιβάλ ταϊλανδέζικης κουζίνας στο Astir Palace

Το 3ο Thai Food Festival έρχεται και πάλι για να γεμίσει το Astir Palace με άρωμα από την εξωτική Ταϊλάνδη. Από τις 19 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου το Ξενοδοχείο The Westin Athens, μας υποδέχεται μέσα σε μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων αλλά και εκδηλώσεων που θα μας μυήσουν στη γοητεία της ταϊλανδέζικης κουλτούρας.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Οι Ταϊλανδοί Chefs Cherdhong Sonkanok και Saowanee Sunsa από το ξενοδοχείο The Westin Bangkok, έχουν ετοιμάσει ένα μενού με τα πιο εκλεκτά εδέσματα της ταϊλανδέζικης κουζίνας, όπως σαλάτες με παπάγια και μάνγκο, λαχταριστά πιάτα με κάρυ και αρωματικά ταϊλανδέζικα βότανα και πικάντικες σούπες με πρωτότυπα συστατικά.

Ωρες λειτουργίας του εστιατορίου: Δευτέρα ως Πέμπτη 19:00 -23:30, Παρασκευή και Σάββατο 19.00 – 24.00, Κυριακή 13:00-18:00.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

  • Μαθήματα μαγειρικής από τους σεφ: 26 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου. Κόστος €30 και συμμετοχή σε γεύμα.
  • Σεμινάρια ταϊλανδέζικου μασάζ: Ειδικά σεμινάρια πάνω στα μυστικά του αυθεντικού ταϊλανδέζικου μασάζ διοργανώνει η Olive Tree Spa. Τα σεμινάρια έχουν προγραμματιστεί για τις 25 και 27 Σεπτεμβρίου (17:00-19:00) με κόστος συμμετοχής €10 ανά άτομο. Για τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο σε περίπτωση που κάνουν κράτηση για δείπνο στο εστιατόριο, προσφέρεται έκπτωση 10%.
  • Μοναδικά δώρα: Κατά τη διάρκεια του 3ου Royal Thai Food festival θα κληρωθεί ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη, με την ευγενική χορηγία του Travel Plan και της Etihad Airways.


Το φεστιβάλ διοργανώνεται σε συνεργασία με την Royal Thai Embassy, την Etihad Airways, τον ταξιδιωτικό οργανισμό Travel Plan και το περιοδικό Athens Insider.
Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 8902000, 210 8902137, 210 8901727

Τί πρέπει να γνωρίζετε για την ταϊλανδέζικη κουζίνα
Η ταϊλανδέζικη κουζίνα αναφέρεται στα χαρακτηριστικά πιάτα, ποτά, και τους τρόπους μαγειρέματος της Ταϊλάνδης, στη Νοτιοανατολική Ασία. Είναι γνωστή για τα καυτερά και πικάντικα πιάτα της και την ισορροπία μεταξύ 5 θεμελιωδών γεύσεων – καυτό (πικάντικο), ξινό, γλυκό, αλμυρό και πικρό.
Αν και θεωρείται γενικά ως μία ενιαία κουζίνα, η ταϊλανδέζικη κουζίνα απαρτίζεται από διαφορετικές κουζίνες που αντιστοιχούν στις τέσσερις κύριες περιοχές της χώρας: βόρεια, βορειοανατολική (ή Isan), κεντρική και νότια. Όλες οι κουζίνες έχουν κοινά υλικά ή έχουν επηρεαστεί από γειτονικές χώρες. Πολλά δημοφιλή πιάτα που καταναλώνονται στην Ταϊλάνδη ήταν αρχικά κινεζικά πιάτα που εισήχθησαν στη χώρα.
Η ταϊλανδέζική κουζίνα είναι γνωστή για την ενθουσιώδη χρήση φρέσκων μυρωδικών και καρυκευμάτων καθώς επίσης και σάλτσας ψαριού. Η κουζίνα αυτή είναι πολύ δημοφιλής σε πολλές δυτικές χώρες, ειδικά στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, μερικές χώρες στην Ευρώπη όπως η Αγγλία, καθώς επίσης και στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά.

The Westin Athens
Το ξενοδοχείο The Westin Athens, ιδιοκτησία της Εταιρείας Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε., διοικείται από την Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. και είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1025 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 100 χώρες και 145000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι The Luxury Collection®, St. Regis®, Sheraton®, Westin®, Four Points® by Sheraton, και W®, Le Meridien®, την πρόσφατη AloftSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θερέτρων.

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b