MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ξεκίνησε στον Γερμανό η προπώληση για τη συναυλία αφιέρωμα στα 20 χρόνια του Φοίβου

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα Γερμανός για τη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Φοίβο, «20 Χρόνια Φοίβος». Ο δημοφιλέστερος Έλληνας συνθέτης και παραγωγός, συμπληρώνει 20 χρόνια στη δισκογραφία και το γιορτάζει με μία μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, στις 24 Σεπτεμβρίου 2012.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Για πρώτη φορά τα μεγαλύτερα ονόματα και οι σπουδαιότερες φωνές της σύγχρονης δισκογραφίας στην Ελλάδα θα συναντηθούν και θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια που λατρέψαμε, σε μία λαμπερή βραδιά!

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε και οι θαυμαστές του Φοίβου που θέλουν να ζήσουν από κοντά αυτή τη μοναδική μουσική εμπειρία μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μέσω της υπηρεσίας G-Tickets.

Μερικοί από τους σπουδαίους Έλληνες ερμηνευτές που θα λάβουν μέρος στη μαγική μουσική βραδιά είναι οι: Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή,  Άντζελα  Δημητρίου, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Έλλη Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Γιώργος Μαζωνάκης, Μαντώ, Nίνο, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σχοινάς, Tus και πολλοί ακόμη.

Τη σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο  Φωκάς Ευαγγελινός και η δημιουργική  ομάδα συμπληρώνεται με τους συντελεστές της συναυλίας: την Εύα Νάθενα στην σκηνογραφία και τα κοστούμια, και τον Λεωνίδα Τζίτζο, στις ενορχηστρώσεις. Σκοπός της Συναυλίας είναι να γίνει μια συναυλία, που θα  εστιάζει στον Φοίβο και στα 20 Χρόνια της διαδρομής του. Μία παραγωγή που θα στηρίζεται στην ουσία της μουσικής με έναν πιο “θεατράλε” χαρακτήρα και μια προσέγγιση, διαφορετική απ’ ότι έχουμε δει ως τώρα!

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b