MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Coca-Cola “παίζει” στη νέα ταινία James Bond “SKYFALL”

H Coca-Cola Zero συναντά για ακόμα μια φορά το θρυλικό πράκτορα James Bond στην πολυαναμενόμενη 23η ταινία της σειράς, με τίτλο “SKYFALL™”.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Για την ανάδειξη της διεθνούς αυτής συνεργασίας, η Coca-Cola Zero θα αλλάξει την μαύρη εμφάνισή της για περιορισμένο χρονικό διάστημα με χαρακτηριστικά στοιχεία της ταινίας όπως η διάσημη κάνη του όπλου του θρυλικού πρωταγωνιστή, να στολίζουν το συλλεκτικό κουτάκι του προϊόντος. Η συλλεκτική συσκευασία James Bond θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2012, στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρεμιέρας του SKYFALL™.

Πρωταγωνιστής της 23ης περιπέτειας James Bond, που αποτελεί τη μακροβιότερη σειρά ταινιών όλων των εποχών, είναι και πάλι ο Daniel Craig.

Στο SKYFALL™, ο διάσημος πράκτορας βλέπει την εμπιστοσύνη του στη Μ να κλονίζεται, καθώς το παρελθόν της επιστρέφει να, την καταδιώξει. Όταν τα γραφεία της ΜΙ6 δέχονται επίθεση, ο 007 πρέπει να εντοπίσει και να εξολοθρεύσει την απειλή, ανεξαρτήτως προσωπικού κόστους. Η ταινία είναι μια παραγωγή της Albert R. Broccoli EON Productions, των Metro-Goldwyn-Mayer Studios και της Sony Pictures Entertainment, ενώ ησκηνοθεσία είναι του Sam Mendes.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b