MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Vassilikos και οι Encardia στο Stage Music Cafe, στη Ραφήνα

Oι Encardia (31/8) και ο Vassilikos (7/9) θα βρεθούν στη Ραφήνα και συγκεκριμένα στο Stage Music Cafe, για δύο βραδιές γεμάτες κέφι, χορό, συγκίνηση και πολλή μουσική.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Encardia
Ασυγκράτητοι μουσικοί τραγουδούν και ανασυνθέτουν μέσα στον δικό τους προσωπικό ήχο μουσικές και τραγούδια από την ελληνόφωνη παράδοση της Κάτω Ιταλίας.

Κιθάρες, ντέφια, ακορντεόν, φυσαρμόνικες, καστανιέτες, τραγούδια, χοροί και θρύλοι του ιταλικού Νότου, για μια μοναδική βραδιά στη Ραφήνα.

Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 5 €

Vassilikos
O Βασιλικός -συνθέτης, στιχουργός, και τραγουδιστής του συγκροτήματος Raining Pleasure- ερμηνεύει ζωντανά σε ένα one man show, την προσωπική του δουλειά με τίτλο “Vintage*”: ένα μουσικό project με μοναδικές επανεκτελέσεις κλασικών αγαπημένων τραγουδιών της αγγλόφωνης μουσικής σκηνής περασμένων δεκαετιών.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του με τη Δήμητρα Γαλάνη, ο Βασιλικός ξεκινά πάλι τις live εμφανίσεις, μόνο με μια κιθάρα, και ερμηνεύει με τη μοναδική φωνή του τα τραγούδια του χρυσού “Vintage*”, όπως Famous Blue Raincoat, Across the Universe, Dream a Little dream, You are my destiny, αλλά και πολλά από τα αγαπημένα του κομμάτια που δεν συμπεριλήφθηκαν στο CD.

Τη λίστα συμπληρώνουν συνθέσεις του ίδιου του Βασιλικού, κομμάτια που σημείωσαν πρωτοφανή επιτυχία για τα ελληνικά δεδομένα, από την πορεία των Raining Pleasure.

Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 5 €

Διεύθυνση
Λεωφόρος Αλέξανδρου Φλέμινγκ 1, Ραφήνα

Τηλέφωνο
22940-28310, 6932-636514

www.stagemusicafe.com

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b