MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Serebro: Η καυτή girl band που κατακτά τη Ρωσία!

Το πιο καυτό όνομα της ρωσικής ποπ σκηνής αυτή την περίοδο ονομάζεται Serebro και η μουσική φαίνεται ότι παίζει ελάχιστο ρόλο στην επιτυχία τους. Περισσότερο οι σέξι φωτογραφήσεις και τα καυτά video-clip του συγκροτήματος που αποτελούν οι μελαχρινές Elena Temnikova και Olga Seryabkina, καθώς και η ξανθιά Anastasia Karpova, είναι αυτές που δημιουργούν την τεράστια επιτυχία τους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2006 και μέσα σε 6 χρόνια έχει κατακτήσει τους Ρώσους. Όμως αυτό δεν τους φτάνει και πλέον σκοπεύουν σε διεθνή καριέρα. Ετοιμάζονται να εισβάλουν στην Μέκκα της ποπ μουσικής, την Αγγλία με το νέο τους κομμάτι, το Mama Lover, ένα dance κομμάτι, το οποίο διαφημίζεται με ένα αρκετά σέξι video-clip. To συγκεκριμένο video-clip έχει φτάσει αρκετά εκατομμύρια κλικ στο Youtube, αλλά έχει απαγορευθεί στην Αγγλία, λόγω του προκλητικού του περιεχομένου.

Η μπάντα έχει συμμετάσχει και στην Eurovision το 2007, όπου πήρε την 3η θέση. Όμως μάλλον οι φωτογραφίες τους με τα σέξι εσώρουχα στα περιοδικά και γενικά οι καυτές εμφανίσεις τους έδωσαν στην καριέρα τους την ώθηση πολύ περισσότερο από την συμμετοχή τους στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b