MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διακοπές για κάθε budget: οι πιο οικονομικοί και οι πιο ακριβοί προορισμοί στον κόσμο!

Η μηχανή αναζήτησης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr επέλεξε και παρουσιάζει τους πιο φτηνούς και τους πιο ακριβούς προορισμούς ανά τον κόσμο για να περάσετε τις διακοπές σας αυτό το καλοκαίρι όποιο και αν είναι το budget που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Από την Ελλάδα μέχρι και την Αμερική, από την Ιταλία μέχρι την Τουρκία και από την Ταϋλάνδη μέχρι την Ισπανία, η λίστα των προορισμών περιλαμβάνει τα πάντα. Οι τιμές των προορισμών είναι αποτέλεσμα της έρευνας που διενεργήθηκε στις πλατφόρμες της trivago και αντικατοπτρίζουν τη μέση τιμή δίκλινου δωματίου για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα με τους 10 πιο φτηνούς προορισμούς η Ελλάδα κάνει «αισθητή» την απουσία της!

Οικονομικές διακοπές σε εξωτικές παραλίες!
Ο πιο φτηνός προορισμός για την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου είναι η παραλία Πατόνγκ στην Ταϋλάνδη (34 € για δίκλινο δωμάτιο), και ακολουθεί το Πουέρτο Ντε Λα Κρουζ στην Τενερίφη όπου ο ταξιδιώτης θα κληθεί να πληρώσει 60 ευρώ για ένα δίκλινο δωμάτιο. Η Ισπανία έχει την τιμητική της στη λίστα με τους πιο φτηνούς προορισμούς, καθώς αρκετές Ισπανικές περιοχές εμπεριέχονται σε αυτήν. Ακολουθούν η Σικελία και πιο συγκεκριμένα το Παλέρμο (79 ευρώ) και η Τουρκία με την Αντάλια (76 ευρώ). Τη λίστα ολοκληρώνουν προορισμοί όπως το Φορντ Λοτερντέιλ στη Φλόριντα (86 ευρώ) και το Παλμ Σπρίνγκς στην Καλιφόρνια με 89 ευρώ για δίκλινο δωμάτιο.

Διακοπές βουτηγμένες στη χλιδή και την πολυτέλεια: στην τέταρτη ακριβότερη θέση το Ημεροβίγλι
Για τους τουρίστες που αναζητούν την πολυτέλεια στις διακοπές τους και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αρκετά, η λίστα με τους ακριβότερους προορισμούς θα καλύψει κάθε προσδοκία. Στην κορυφή βρίσκεται το Μόνακο, ένα από τα πιο ακριβά παραθαλάσσια θέρετρα στη Γαλλική Ριβιέρα με μέση τιμή διανυκτέρευσης για δίκλινο δωμάτιο τα 362 ευρώ. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται το Κάπρι της Ιταλίας με μέση τιμή τα 267 ευρώ, ενώ στην τέταρτη θέση των ακριβότερων προορισμών βρίσκεται η Ελλάδα και το Ημεροβίγλι της Σαντορίνης με μέση τιμή διανυκτέρευσης τα 234 ευρώ.  Στις υπόλοιπες θέσεις συναντάμε το θέρετρο Σέμινιακ στο Μπαλί, όπου οι ταξιδιώτες θα πρέπει να πληρώσουν 197 ευρώ τη βραδιά, τη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας (μέση τιμή 192 ευρώ), την Ταορμίνα της Σικελίας (187 ευρώ) και στην τελευταία θέση τη Μαρμπέλα της Ισπανίας με 175 ευρώ μέση τιμή ανά διανυκτέρευση.

* Οι μέσες τιμές βασίζονται στις αναζητήσεις που έγιναν μέσω trivago την περίοδο από 11η Μαΐου μέχρι 15 Ιουνίου 2012 για παραθαλάσσια θέρετρα ανά τον κόσμο.

Σχετικά με την trivago:
Η online υπηρεσία της trivago είναι να συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 100 διαφορετικά sites κρατήσεων για 500.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Επιπλέον η trivago προσφέρει 28 εκατομμύρια αναφορές για ξενοδοχεία και δείχνει τη γενική βαθμολογία για κάθε ένα από αυτά. Η trivago δε συγκρίνει μόνο τις τιμές από τα online sites για κρατήσεις ξενοδοχείων, αλλά και τις βαθμολογίες τους. Οι χρήστες μπορούν να δουν εάν συμπεριλαμβάνεται το πρωινό αλλά και εάν είναι δυνατή η κράτηση ή η ακύρωση μέσω πιστωτικής κάρτας. Η trivago έχει το πρώτo “ελεύθερο” meta search: οι ταξιδιώτες μπορούν να ψάξουν ανάλογα με την περιοχή των διακοπών τους, την πόλη ή το όνομα του ξενοδοχείου. Η trivago GmbH έχει την έδρα της στο Ντύσσελντορφ στη Γερμανία και ιδρύθηκε το 2005. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν στην trivago 30 διεθνείς πλατφόρμες.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b