MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρόγραμμα ενημέρωσης για θέματα αντηλιακής προστασίας από την VICHY

Με σύνθημα «Μην εκτίθεστε σε κίνδυνο. Εκτεθείτε στον ήλιο με κανόνες και προστασία! Συμβουλευτείτε σήμερα τον φαρμακοποιό σας.», ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, με την υποστήριξη του Capital Soleil των εργαστηρίων VICHY, ξεκινά πρόγραμμα ενημέρωσης των πολιτών για θέματα αντηλιακής προστασίας.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Στο πλαίσιο αυτής της επικινδυνότητας, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και το Capital Soleil της VICHY συγκλίνουν και ενημερώνουν υπέρ της αντηλιακής προστασίας, με μηνύματα  σχετικά με τους κανόνες ασφαλούς έκθεσης στον ήλιο, τους δείκτες προστασίας, την επιτρεπόμενη διάρκεια παραμονής στον ήλιο, την ηλιοπροστασία κατά τους χειμερινούς μήνες κ.λπ., μέσω προγράμματος που περιλαμβάνει:

Ενημέρωση μέσα στο φαρμακείο: ενημερωτικές αφίσες θα αναρτηθούν σε όλα τα φαρμακεία, παροτρύνοντας τον κόσμο να μιλήσει με τον φαρμακοποιό του και να λάβει επιστημονική συμβουλή για την προστασία από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. Είναι σημαντικό, άλλωστε, να γνωρίζει ο κόσμος ότι τα αντηλιακά προϊόντα απαιτούν ειδικές συνθήκες φύλαξης και τρόπου διάθεσης, τις οποίες μόνο το φαρμακείο διαθέτει. Για τον λόγο αυτό, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν εντάσσει τα αντηλιακά στα απλά καλλυντικά, αλλά στα προϊόντα πρόληψης της υγείας.

Διαδικτυακή ενημέρωση και συμβουλές: μέσω των ιστοσελίδων φαρμακευτικών συλλόγων, ιατρικών και φαρμακευτικών blogs.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b