MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Champions League: Μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές στη Νova

Η απόλαυση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, του Champions League, ξετυλίγεται από τον Σεπτέμβριο στη Nova!

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Η νέα σεζόν αλλάζει τα δεδομένα στην τηλεοπτική μετάδοση του Champions League, καθώς όλες οι μεταδόσεις της Τρίτης θα γίνονται πλέον από την πρώτη ψηφιακή συνδρομητική πλατφόρμα, ενώ την Τετάρτη θα καλύπτονται οι εφτά από τις οκτώ ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, σε μια ποδοσφαιρική πανδαισία 318 ευρωπαϊκών αγώνων.

Τα βράδια της Τρίτης, οι φίλαθλοι του πρωταθλητή Ολυμπιακού θα αγωνιούν μπροστά στην οθόνη της Νova, παρακολουθώντας σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας την προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδας στους Ομίλους του Champions League.  H ενδεχόμενη πρόκριση του Παναθηναϊκού στους Ομίλους θα φέρει στην ίδια ακριβώς θέση και τους φιλάθλους του «τριφυλλιού».

Πληροφορίες από το συνδρομητικό κανάλι αναφέρουν ότι θα εκπέμψει και δεύτερο κανάλι High Definition, το Novasports HD2, για να μεταφέρει με τον καλύτερο τηλεοπτικό τρόπο την ατμόσφαιρα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Παράλληλα η Nova θα καλύπτει με ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις όσα θα συμβαίνουν στις αποστολές των ελληνικών ομάδων πριν και μετά τον αγώνα.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b