MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Amita Motion σαλπάρει θετικά και μας γνωρίζει την εμπειρία του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου

Η Amita Motion «βάζει πλώρη» για το 49ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου συμβάλλοντας δυναμικά για ακόμα μία χρονιά σε μία επιτυχημένη διοργάνωση, που αποτελεί μία μοναδική εμπειρία στο Αιγαίο.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Το 49ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου ανοίγει πανιά με αφετηρία το Φάληρο το Σάββατο 14 Ιουλίου 2012 και ολοκληρώνεται στο Σούνιο την Κυριακή 22 Ιουλίου 2012. Τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος θα ακολουθήσουν την διαδρομή Φάληρο – Χανιά – Μήλος – Σούνιο, συνολικής απόστασης 450 ναυτικών μιλίων.

Λίγα Λόγια για το 49ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου

Tο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου είναι ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας με ιστορία 48 ετών, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Π.Ο.Ι.Α.Θ. (Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης). Είναι το παλαιότερο και σημαντικότερο ιστιοπλοϊκό γεγονός στον Ελληνικό θαλάσσιο χώρο.

Από το 1964 συγκεντρώνει διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Κάθε χρόνο όλο και περισσότερα ελληνικά σκάφη δίνουν το παρόν στη γραμμή εκκίνησης.

Το Ράλλυ διοργανώνεται στα μέσα Ιουλίου λόγω των ιδανικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου. Τοπικοί άνεμοι, αλλά και μελτέμια εντάσεως 20-40 μιλίων επικρατούν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Συνήθως το Ράλλυ καλύπτει αποστάσεις της τάξης των 400-500 ναυτικών μιλίων, από τα μέσα μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Η γραμμή εκκίνησης στήνεται έξω από τον Φαληρικό όρμο στον Πειραιά και τα νησιά-σταθμοί είναι διαφορετικά κάθε χρόνο.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b