MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σας θυμίζει κάποια;-Πρώτη φώτο της Naomi Watts σαν Lady D

Τη βλέπεις και νομίζεις ότι είναι η Lady Diana. Ο λόγος για την Naomi Watts, την αυστραλέζα ηθοποιό, που ερμηνεύει για τη νέα ταινία “Caught in flight”, του γερμανού σκηνοθέτη Oliver Hirschbiegel, την αδικοχαμένη πριγκίπισσα που κέρδισε τη λατρεία όλου του πλανήτη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε και το make-up αλλά και το ιδιαίτερο κούρεμα εντυπωσιάζουν με την ομοιότητα της ηθοποιού με την ηρωίδα που ενσαρκώνει. Βέβαια, το να μην έμοιαζαν θα έπρεπε να κάνει εντύπωση, δεδομένου ότι σε αυτό το κομμάτι ο Oliver Hirschbiegel έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του με την ταινία Η Πτώση (2004), η οποία αναπαριστά τις τελευταίες μέρες του Χίτλερ. Εκεί η ομοιότητα του πρωταγωνιστή ιδίως με τον γερμανό δικτάτορα, αλλά και άλλων πρωταγωνιστών της ναζιστικής κυβέρνησης, ήταν εκπληκτική.

Παρά την εκπληκτική ομοιότητα της πρωταγωνίστριας με την Lady D, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η ταινία θα κερδίσει τους αμέτρητους φαν της πριγκίπισσας. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες για την υπόθεση, το πορτρέτο της Diana δεν θα είναι πολύ κολακευτικό. Το σενάριο θα δείχνει  την Diana να χρησιμοποιεί τον Dodi Fayed σαν μέσο για να κάνει τον “καρδιοχειρούργο της καρδιάς της” Kahn να ζηλέψει. Επίσης, την παρουσιάζει σαν ταραγμένη προσωπικότητα, που δεν λέει να ξεκολλήσει από τον γιατρό, όταν αυτός βάζει τέρμα στην σχέση τους.

Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους της Ευρώπης τον Φεβρουάριο του 2013.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b