MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διακοπές πάνω στο κύμα με δελεαστικά πακέτα από το Plaza Resort Hotel

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και το Plaza Resort Hotel προτείνει για τον μήνα Ιούλιο πακέτα για διακοπές με στυλ σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Η ειδική προσφορά του Plaza Resort , ισχύει για το διάστημα 1 – 20 Ιουλίου 2012 και περιλαμβάνει πρωϊνό καθώς και όλους τους φόρους με μόλις 72,50€ ανά διανυκτέρευση κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο! Τα παιδιά έως 4 ετών φιλοξενούνται εντελώς δωρεάν.

Το υψηλής αισθητικής ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται στην Ανάβυσσο, μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο πάνω ακριβώς στην θάλασσα, με ιδιωτική αμμουδιά, άψογο σέρβις και μόλις 20 λεπτά από την Αττική οδό.

Τα 135 δωμάτια του Plaza Resort Hotel διαθέτουν όλες τις ανέσεις ενός πεντάστερου resort όπως wi-fi internet, mini bar, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική τηλεόραση, video on demand, στεγνωτήρα μαλλιών, μπουρνούζια, παντόφλες, κλιματισμό και επώνυμα καλλυντικά.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτική παραλία με θαλάσσια σπορ, πισίνα, γήπεδα τένις και mini soccer, υπηρεσίες μασάζ, 24ωρο room service, business center και parking.

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα ή δεν θέλετε να απομακρυνθείτε από την πρωτεύουσα, το Plaza Resort Hotel σας προσφέρει διακοπές πάνω στο κύμα σε απόσταση αναπνοής από τη βάση σας με εξαιρετικές υπηρεσίες σε πολύ δελεαστικές τιμές!
 
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο: 22910 75000

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b