MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Από τον Johnny Depp στην Paranoia η Amber Heard!

Ενώ οι φήμες έχουν φουντώσει πως η Amber Heard ήταν η αντροχωρίστρα στην σχέση Johnny Depp και Vanessa Paradis, η καυτή ηθοποιός οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στην Παράνοια. Όχι, δεν μιλάμε για την ψυχική νόσο, αλλά για την ταινία Paranoia, όπου αναμένεται να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Liam Hemsworth.

author-image Γιώργος Σμυρνής

H ταινία Paranoia θα έχει ως θέμα την εταιρική κατασκοπία. Ο πρωταγωνιστής (Liam Hemsworth), που δουλεύει σε μία εταιρεία επικοινωνιών, μπλέκει σε κάποια απάτη. Το αφεντικό του, που την μαθαίνει, αντί να τον απολύσει και να τον καταδώσει στις αρχές, προτιμά να τον εκβιάσει, βάζοντας τον να παρεισφρύσει στην ανταγωνίστρια εταιρεία και να κάνει κατασκοπία. Εκεί μπλέκει η Amber Heard, η οποία θα έχει ένα one night stand με τον Hemsworth αλλά και θα του δώσει πολύτιμες πληροφορίες γι’ αυτό που κάνει.

Στο καστ της ταινίας έχουν ήδη δεχθεί να συμμετέχουν μεγάλα ονόματα και συγκεκριμένα οι Harrison Ford και Gary Oldman. Το έργο βασίζεται σε ομότιτλο μυθιστόρημα του Joseph Finder,  ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Robert Luketic.

Η καριέρα της Heard είναι στα πάνω της. Πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του NBC “The Playboy Club,” ενώ αυτή την περίοδο κάνει τα γυρίσματα στην ταινία του Robert Rodriguez “Machete Kills”, όπου παίζει τη μοιραία γυναίκα. Τελικά, το να είσαι αντροχωρίστρα στο Hollywood είναι μεγάλο προσόν για να κάνεις καριέρα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b