MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γιατί η Adele φοβάται όλους τους πρώην της

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Adele έκανε καριέρα όχι μόνο με την βελούδινη φωνή της, αλλά και για το γεγονός ότι σε πολλά τραγούδια της αναφερόταν με πολύ πονεμένο τρόπο σε διάφορους πρώην της, προκαλώντας τη συγκίνηση του κοινού. Τώρα όμως που έκανε τεράστια καριέρα έχει κυριευθεί από τον πανικό μην τυχόν οι πρώην της πάρουν το “αίμα τους πίσω”, γράφοντας τραγούδια εναντίον της και βγάζοντας τα άπλυτα της στην φόρα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως δηλώνει η Adele σε συνέντευξή της στο NBC, αυτό το γεγονός της προκαλεί μεγάλο φόβο. Κι ο λόγος, όπως υποστηρίζει η 24χρονη τραγουδίστρια, είναι ότι αν κάποιος πρώην της γράψει ένα τραγούδι εναντίον της, όλοι θα καταλάβουν ότι αναφέρεται σε αυτήν, μιας και είναι τόσο διάσημη. Ενώ η ίδια γράφει τραγούδια για ανθρώπους που έχουν παραμείνει ανώνυμοι, καθώς δεν είναι διάσημοι.

Ίσως να είναι μία ευκαιρία γι’ αυτούς να γνωρίσουν τα 15 λεπτά διασημότητας που αναλογούν στον καθένα, γράφοντας ένα τραγουδάκι για την επώνυμη Adele. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας. Από την άλλη, αν συμβεί κάτι τέτοιο, με τη δήλωση που έκανε η τραγουδίστρια, θα μοιάζει σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα