MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Media Markt: δωρεάν εγκατάσταση κλιματιστικών

Από τις 17 έως και τις 26 Μαΐου το καταναλωτικό κοινό θα μπορεί να αγοράσει το κλιματιστικό της αρεσκείας του επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων και να κερδίσει διπλά από το γεγονός ότι το κόστος εγκατάστασης είναι δωρεάν. Η προσφορά ισχύει για όλα τα κλιματιστικά αξίας άνω των 299 ευρώ με χρήση πιστωτικής κάρτας και με δυνατότητα αποπληρωμής σε 20 άτοκες δόσεις.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Η Media Markt υποδέχεται τους καταναλωτές που θέλουν να αγοράσουν κλιματιστικά, με μία άκρως ελκυστική και δροσιστική προσφορά.

Όσοι επιθυμούν να επωφεληθούν από τη σημαντική αυτή ενέργεια μπορούν να επισκεφτούν ένα από τα 10 συνολικά καταστήματα της Media Markt στην Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, όπου έχοντας στη διάθεσή τους μια τεράστια ποικιλία κλιματιστικών σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές θα μπορέσουν να επιλέξουν το προϊόν που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες τους και στις επιθυμίες τους.

Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στους υψηλής αισθητικής χώρους και να επιλέξει από τη μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων που διατίθενται σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές, το προϊόν της αρεσκείας του. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του, πρόθυμο να λύσει όλες του τις απορίες.

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο εταιρειών Media-Saturn στη διεύθυνση: www.media-saturn.com

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b