MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Megan Fox: Ευτυχώς δεν είμαι άσχημη!

Η γαλλική γλώσσα δεν είναι αρκετά πλούσια, για να χωρέσει την… πολυπλοκότητα των νοημάτων της Megan Fox! Η ηθοποιός, που θα μείνει στην ιστορία του σινεμά , είτε για την ομορφιά της, είτε για την αφέλεια των δηλώσεων της (είτε και για τα δύο μαζί) δηλώνει ότι όσα είπε, για το πόσο άνετα αισθάνεται που είναι όμορφη και πως δεν θα ήθελε να ήταν στη θέση κάποιας άσχημης κοπέλας, διαστρεβλώθηκαν πλήρως.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως υποστήριξε η ηθοποιός, απαντώντας στο σάλο που προκλήθηκε από τις ναρκισιστικές της δηλώσεις, η ίδια έδωσε συνέντευξη σε Γάλλο δημοσιογράφο, μιλώντας στα αγγλικά. Μετά τα όσα είπε μεταφράστηκαν στα γαλλικά και από τα γαλλικά ξαναμεταφράστηκαν στα αγγλικά, για να τα πάρουν τα αμερικάνικα media και να την αρχίσουν στο κράξιμο για την αλαζονεία της. Από γλώσσα σε γλώσσα και από μετάφραση σε μετάφραση, το νόημα κάπου χάθηκε, σύμφωνα με όσα λέει η Megan Fox

Η Fox φέρεται ότι δήλωσε στην εν λόγω συνέντευξη, πως νιώθει πολύ άνετα με την ομορφιά της και ότι δεν θα ήθελε με τίποτα να είναι κάποια άλλη, άσχημη γυναίκα. Τόνισε όμως ότι δεν είναι καθόλου ματαιόδοξη, διότι δεν της αρέσει να τραβάει φωτογραφίες στον εαυτό της.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b