MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ενδιαφέρουσες προτάσεις του τριημέρου για όλα τα γούστα!

Με νέες ταινίες φαντασίας και περιπέτειας, θεατρικά έργα που άλλα σατιρίζουν τη πολιτική κατάσταση και άλλα προσφέρουν άφθονο γέλιο, καθώς και αξιόλογες μουσικές επιλογές αποχαιρετάμε τον Μάρτιο και υποδεχόμαστε τον δεύτερο μήνα της Άνοιξης. Μήνας της φάρσας ο Απρίλιος και όλοι ψάχνουν το πιο επιτυχημένο αθώο ψέμα για να «κοροϊδέψουν» τους φίλους τους και να γελάσουν με τις αντιδράσεις τους. Οι παρακάτω προτάσεις όμως δεν είναι φάρσα, αλλά θα σας προσφέρουν αληθινή ψυχαγωγία. Καλή διασκέδαση σε όλους.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Θέατρο

Πρεμιέρα κάνει το θεατρικό έργο «Να μην γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά» σε σκηνοθεσία της Μαρίας Μπαλτατζή. Οι θεατρόφιλοι έχουν την ευκαιρία το βράδυ να πάνε στην Πολιτεία θεάτρου και να ανακαλύψουν τις διαφορές ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν «αριστερή» και σε εκείνους που έχουν «δεξιά» ιδεολογία. Ερωτήματα όπως: Πόσο αριστεροί είναι στ’ αλήθεια πολλοί από τους αριστερούς στην πατρίδα μας; Και πόσο δεξιοί οι δεξιοί; Με ποια κριτήρια μπορούμε να πούμε «Αυτός είναι αριστερός ή  δεξιός» ; Τα ερωτήματα αυτά θα απαντηθούν στην παράσταση.

Μουσική
Σε όσους αρέσει να «ροκάρουν» ο Νίκος Σπυρόπουλος με την εμφάνιση του στο Tabacco καλύπτει τις διαθέσεις τους. Με είσοδο ελεύθερη ο βετεράνος ροκάς που έχει σφραγίσει το ελληνικό ροκ με την παρουσία στους θρυλικούς Σπυριδούλα μας προσκαλεί όλους και καλωσορίζει την Άνοιξη.

Σάββατο 31 Μαρτίου

Σινεμά

Η γαλλική δραματική κομεντί «Άθικτοι» κάνει δυναμική παρουσία στις κινηματογραφικές αίθουσες και περιμένει τους σινεφίλ να την απολαύσουν. Το σενάριο βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φιλίπ. Πρόκειται για έναν πλούσιο αριστοκράτη, ο οποίος καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι επιλέγει για βοηθό του τον Ντρίς, έναν φτωχό αποφυλακισμένο μαύρο νεαρό. Δυο διαφορετικοί κόσμοι διαπλέκονται, αλλά στο τέλος καταφέρνουν να αναπτύξουν μια αληθινή φιλία.

Μουσική
“H κλασική μουσική πάει… σινεμά”  Η μαέστρος και συνθέτρια Κωνσταντία Γουρζή διευθύνει την Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ στο Ακροπόλ, όπου θα παρουσιάσει έργα κλασικής μουσικής που έχουν ακουστεί στον κινηματογράφο. Οι φίλοι της κλασικής μουσικής θα ακούσουν μεταξύ άλλων, το Adagio του S. Barber και τον Καρυοθραύστη του P. Tschaikovsky.

Κυριακή 1 Απριλίου

Θέατρο

Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης και Κατερίνα Παπουτσάκη στο Παλλάς. Η παράσταση «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» την οποία συν-σκηνοθετούν οι δύο πρωταγωνιστές Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Φιλιππίδης, είναι μία κωμωδία που υπόσχεται στους παρευρισκόμενους ότι θα γελάσουν και θα απολαύσουν τους δύο σπουδαίους κωμικούς. Το έργο διαδραματίζεται στη Νότια Γαλλία όπου δύο απατεώνες εξαπατούν εύπιστες, πλούσιες και ώριμες κυρίες και τους αποσπούν τεράστια χρηματικά ποσά. Μέχρις ότου η τύχη φέρει στο προσκήνιο ένα καινούργιο πρόσωπο που όχι μόνο θα τους γοητεύσει αλλά… θα τους βάλει τα γυαλιά!

Σινεμά

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μία ταινία γεμάτη δράση και με ήρωες από την ελληνική μυθολογία “Η οργή των Τιτάνων” αποτελεί ιδανική επιλογή. Η χρήση του 3D θα προσφέρει στους θεατές τη δυνατότητα να νιώσουν σαν Θεοί του Ολύμπου! Ο Περσέας (Σαμ Γουόρδινγκτον), ημίθεος γιος του Δία (Λίαμ Νίσον), προσπαθεί να ζήσει μια ήσυχη ζωή ως ψαράς. Έχει όμως ξεσπάσει μια τεράστια μάχη επιβολής ανάμεσα στους Θεούς. Ο Περσέας θα ξεκινήσει μια επικίνδυνη αποστολή στον Κάτω Κόσμο για να γλιτώσει τον πατέρα του Δία, να ανατρέψει τους Τιτάνες και να σώσει την ανθρωπότητα…

Σοφία Τριανταφυλλοπούλου

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b