Παραδοσιακά
O Γιάννης Χαρούλης στο Μύλο
Την Τρίτη 3 και την Τετάρτη 4 Απριλίου ο Γιάννης Χαρούλης συναντά ξανά τους φίλους του στο club του Μύλου ετοιμάζοντας «Μαγγανείες».
A
A
Ύστερα από μια γεμάτη χρονιά, με ορόσημα την συνεργασία του με τον Σταύρο Ξαρχάκο, την sold out καλοκαιρινή συναυλία στην Τεχνόπολη, την περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα και την προετοιμασία στο studio του νέου του δίσκου, ο Γιάννης Χαρούλης ανεβαίνει και αυτήν την άνοιξη στο club του Μύλου, για 2 εμφανισεις.
Ενώ η κυκλοφορία της δισκογραφικής του συνεργασίας με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου είναι προ των πυλών, ο Γιάννης Χαρούλης στήνει ένα πρόγραμμα, αυτοσχεδιάζει και δοκιμάζεται σε αυτό που ξέρει καλύτερα: να τραγουδάει -όπως θα έκανε στην παρέα του- «δικά» του κομμάτια, παλιά και καινούρια, ελληνικά και ξένα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καλλιτέχνης: Γιάννης Χαρούλης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Λυρική Σκηνή στήνει τον χορό των τσιγγάνων στις φυλακές Θήβας
Ο Νίκος Κυριακόπουλος παρουσιάζει τo artist’s book «Πειρατές» στο Art Project Space
Εντυπωσιακή έναρξη για την Κάρμεν στη Λυρική Σκηνή
Bella Ciao#46: Το πένθος στο σύμπαν του Τσέχωφ
Hot or Not #217: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Στην εποχή του doomscrolling, ο Σερτζάν Ιβάνοβιτς μάς καλεί να βιώσουμε τη μουσική σε βάθος – όχι αποσπασματικά
Ελένη Μποζά: Ήρθε η ώρα να ξαναμιλήσω σαν ηθοποιός
Stop Scrolling: Μεταξύ άλλων, ΗΠΑ – Ελλάδα, ένα όπλο διαφορά
Πικνίκ στο Πάρκο Ελευθερίας: 5 στάσεις γύρω από το Μέγαρο Μουσικής για να γεμίσεις το καλάθι σου
Binge mode on: Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στη μικρή οθόνη