MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Κ.Βουτσάς μοιράζει τη βιογραφία του στο Κατάστημα Forthnet στο Σύνταγμα

Την Τρίτη 27 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, ο Κώστας Βουτσάς θα βρίσκεται στο Κατάστημα Forthnet στο Σύνταγμα (Φιλελλήνων 7) στις 19:00, για να υποδεχθεί τους θαυμαστές του, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να μοιράσει την ενυπόγραφη βιογραφία του.

Monopoli Team

Τα Καταστήματα Forthnet, στηρίζοντας αξιόλογες δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα μέσω της υπηρεσίας Show Tickets, υποδέχονται την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, την ετήσια γιορτή της διεθνούς θεατρικής κοινότητας, με τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά.
 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τους συνδρομητές των υπηρεσιών του Ομίλου Forthnet, με δώρο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “O παππούς έχει πίεση”, στην οποία συμμετέχει και ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Βουτσάς.

 
Tα Καταστήματα Forthnet μέσω της υπηρεσίας Show Tickets, δίνουν τη δυνατότητα σε όλους όσους αγαπούν το θέατρο και συναφείς με το θέατρο εκδηλώσεις να κλείσουν τα εισιτήριά τους εύκολα και γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρία.

 
Τα συνεργαζόμενα θεάματα είναι: Εθνική Λυρική Σκηνή, Ίδρυμα Ευγενίδου – Πλανητάριο, Ίδρυμα Θεοχαράκη, Ίδρυμα Μ. Κακογιάννη, Ταινιοθήκη της Ελλάδος, καθώς και τα θέατρα: Αγγέλων Βήμα, Αθηνά, Αλεξανδράκης, Badminton, Επί Κολωνώ, Ζίνα, Ήβη, Ιλίσια, Κάππα, Κάτω από τη Γέφυρα, Μεταξουργείο, Μουσούρη, Νέου Κόσμου, Οδού Κεφαλληνίας.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b