Ειδική προσφορά για νέους από το θέατρο Σφενδόνη!
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤο Θέατρο Σφενδόνη, θέλοντας να προσελκύσει τους νέους στο θέατρο, καθιερώνει κάθε Παρασκευή είσοδο 2 ατόμων ηλικίας έως 25 ετών, με ένα μόνο εισιτήριο των 20 ευρώ, για τη παράσταση “Ρίττερ, Ντένε, Φος” του Τόμας Μπέρνχαρντ.
A
A
Η παράσταση, την οποία συν-σκηνοθετούν οι τρεις κορυφαίοι ερμηνευτές –Δημήτρης Καταλειφός, Ελένη Κοκκίνου και Ράνια Οικονομίδου– έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς και θα παρουσιάζεται πό Τετάρτη έως Κυριακή στο θέατρο Σφενδόνη έως την Κυριακή 8 Απριλίου.
To έργο γράφτηκε το 1984. Από τα σημαντικότερα έργα του Τόμας Μπέρνχαρντ- είναι βαθύτατα πολιτικό. Με κοφτερή ματιά και εξ ίσου κοφτερή γλώσσα, κριτικάρει με σφοδρότητα και πρωτοφανή διαύγεια πνευματική, τα βαθειά κοινωνικά προβλήματα που δρουν καταλυτικά στην ψυχή και το πνεύμα του ανθρώπου. Θέμα του η οικογένεια σαν μια μικρογραφία της κοινωνίας, της χώρας. Mιά κόλαση εκμηδένισης και ακύρωσης των παιδιών της.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το έργο
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Montblanc κάνει την Ημέρα της Μητέρας ξεχωριστή με τα πιο ιδιαίτερα δώρα
Panathēnea 2026: Σινεμά, μουσική, AI και άρωμα Όσκαρ στην Αθήνα
Το φινάλε του “The Bear” πλησιάζει: Πότε κάνει πρεμιέρα ο τελευταίος κύκλος
Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης θα ανοίξει δωρεάν για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2026
Το Onassis Culture στο 79ο Φεστιβάλ των Καννών με δύο συμπαραγωγές
Ο Δημήτρης Τσάκας παρουσιάζει το “Conversation Helps” στο Half Note Jazz Club
Η εποχή της αποσύνδεσης: Ο Μάριος Ψαριανός παρουσιάζει τον νέο του δίσκο στον Σταυρό του Νότου
Ζωγραφική σε έπιπλο: «Μια ανάσα πριν το φως» από τη Θεοδώρα Πέτκοβα
Self Aware: Viral hit το πρώτο τραγούδι των Temper City – Σπάει ρεκόρ σε μόλις δύο μήνες
Εκτεθειμένο στον κίνδυνο φτώχειας το 28,5% των οικογενειών με παιδιά στην Ελλάδα