MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Eπίσημος” οπαδός στο Euro 2012, με σφραγίδα UEFA

Ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες για τα εταιρικά πακέτα φιλοξενίας του UEFA EURO 2012 για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος.

Monopoli Team

Το πρόγραμμα εταιρικής φιλοξενίας του UEFA EURO 2012™ Club Prestige εγγυάται τις καλύτερες θέσεις σε όλους τους αγώνες. Αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο προώθησης για τις ελληνικές επιχειρήσεις, αφού μπορεί να προσφερθεί στους συνεργάτες και τους πελάτες τους, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να απολαύσουν την απόλυτη ελληνική εμπειρία στο UEFA EURO 2012™, με τα προνόμια 1st class.

 
Το πρόγραμμα του Club Prestige, προσφέρει την ευκαιρία στους φιλάθλους να επιλέξουν ανάμεσα σε Platinum και Gold. Το Club Prestige Platinum παρέχει πρόσβαση σε ιδιωτική σουίτα, ενώ το Club Prestige Gold παρέχει πρόσβαση σε ένα ανοιχτό business lounge. Επιπλέον προσφέρεται ψυχαγωγία πριν τον αγώνα με live μουσική και συμμετοχή σε διαδραστικά παιχνίδια, που θα κάνουν τους φιλάθλους να αισθάνονται σαν ποδοσφαιριστές ή σαν αθλητικοί σχολιαστές. Στο πρόγραμμά αυτό, οι προσκεκλημένοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν επίσης μεγάλη ποικιλία κρασιών και εδεσμάτων, με επιλογές από την τοπική κουζίνα, αλλά και από διάφορες κουζίνες του κόσμου.

 
Στις 8 Ιουνίου η Εθνική Ελλάδος θα ανοίξει την αυλαία του UEFA EURO 2012™ σε έναν αγώνα εναντίον της διοργανώτριας Πολωνίας, στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας. Ο πρώτος αγώνας προσελκύει πάντοτε το ενδιαφέρον όσο και ο Τελικός. Με στόχο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ελληνικών και πολωνικών επιχειρήσεων, η UEFA προσφέρει για τον εναρκτήριο αγώνα ένα αποκλειστικό εταιρικό πακέτο στο Club Prestige Gold στην τιμή των 2450€. Η UEFA προσφέρει επίσης τη μοναδική ευκαιρία στους φιλάθλους να απολαύσουν τον αγώνα της Ελλάδας στο δεύτερο group ενάντια στην Τσεχία, ο οποίος επίσης θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία. Ο αγώνας διατίθεται σε απλό πακέτο, στο πακέτο του Club Prestige Gold, με 1450€, αλλά και στο Club Prestige Platinum. Το τελευταίο περιλαμβάνει μία σουίτα 12 ή 14ων θέσεων στην τιμή των 2250€ ανά θέση. Ο τρίτος αγώνας της Εθνικής Ελλάδος της Εθνικής Ελλάδος στη φάση των group θα είναι ενάντια στη Ρωσία και θα πραγματοποιηθεί και αυτός στη Βαρσοβία. Αυτός ο αγώνας υπάρχει διαθέσιμος σε δύο συνδυαστικά πακέτα: είτε “Warsaw 3”, στην τιμή των 3400€ ανά πακέτο, είτε “Russia 2”, με 2900€ ανά πακέτο. Το πρώτο περιλαμβάνει τον εναρκτήριο αγώνα, έναν αγώνα ανάμεσα στη Ρωσία και την Πολωνία και τον αγώνα Ελλάδας Ρωσίας, ενώ το δεύτερο περιλαμβάνει τους αγώνες Ελλάδα-Ρωσία και Πολωνία-Ρωσία.

Για τους φανατικούς οπαδούς των πρωταθλητών Ευρώπης του 2004, η UEFA προσφέρει επίσης πακέτα για τη φάση knock-out, συμπεριλαμβανομένης σειράς αγώνων, καθώς και απλά πακέτα για τους ημιτελικούς και τον τελικό.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b