MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Powerade βραβεύει τον Δημήτρη Χονδροκούκη

Το Βραβείο POWERADE για τον Καλύτερο Ανερχόμενο Αθλητή Στίβου απονεμήθηκε στον αθλητή του άλματος εις ύψος, Δημήτρη Χονδροκούκη, για τις σημαντικές του διακρίσεις κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2011.

Monopoli Team

Η αγωνιστική παρουσία του Δημήτρη Χονδροκούκη επισφραγίστηκε με την παρουσία του στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου στο Νταεγού της Κορέας, τον Αύγουστο του 2011, όπου και κατέκτησε την 5η θέση.

Το POWERADE, Επίσημο Αθλητικό ποτό του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και των μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων, απένειμε για 9η συνεχή χρονιά το Βραβείο του Καλύτερου Ανερχόμενου Αθλητή στην ετήσια εκδήλωση της Ομοσπονδίας του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, παρουσία εκπροσώπων της πολιτείας, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και πολλών παραγόντων του αθλητισμού.

Η απονομή του ειδικού βραβείου POWERADE πραγματοποιήθηκε από τη Γεωργία Ασκητοπούλου, Marketing Activation Manager Μη Ανθρακούχων Ποτών της Coca-Cola Hellas, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: “Με ιδιαίτερη χαρά υποστηρίζουμε για 9η συνεχόμενη χρονιά την Ομοσπονδία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και τα ανερχόμενα αστέρια του κλασικού αθλητισμού που μας κάνουν υπερήφανους σε παγκόσμιες και εγχώριες διοργανώσεις, γεμίζοντάς μας με ελπίδα σε μία εποχή δύσκολη όχι μόνο για τον αθλητισμό, αλλά και τη χώρα μας γενικότερα”.

O Σ.Ε.Γ.Α.Σ. τίμησε επίσης, για 7η συνεχόμενη χρονιά την εταιρεία Coca-Cola Hellas, παραδίδοντας στην εκπρόσωπο της εταιρίας τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη υποστήριξή της στην Ομοσπονδία και την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b