MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
17
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Veet & Dr. Scholl για τέλεια πόδια!

Δύο ειδικοί στην περιποίηση το Veet, ειδικός της καλλυντικής αποτρίχωσης, αλλά και η Dr. Scholl, ειδικός στην περιποίηση των κάτω άκρων παρουσίασαν δύο καινοτόμα προϊόντα σε μια εκδήλωση που επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις για τις καλεσμένες!

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Το πρώτο προϊόν είναι το VEET EasyWax TM Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On, μια αυτοθερμαινόμενη ηλεκτρική συσκευή κεριού που εμπεριέχει τα ίδια συστατικά με τα κεριά που χρησιμοποιούνται στα ινστιτούτα ομορφιάς και επιτρέπει καθαρή και ομοιόμορφη εφαρμογή για να χαρίσει στα πόδια σας υπέροχη λάμψη και μοναδική βελούδινη απαλότητα. Αλλά και το νέο, πρωτοποριακό Στυλό Αντιμετώπισης Κάλων 2 σε 1 Express της Dr. Scholl που αποτελεί τη μόνιμη λύση στην καταπολέμηση των αντιαισθητικών και ενοχλητικών κάλων των ποδιών μας.

Οι προσκεκλημένες της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ένα «ταξίδι» ομορφιάς αφιερωμένο στην περιποίηση του ποδιού και να ενημερωθούν για όλα εκείνα τα βήματα που επιτρέπουν σε μια γυναίκα να αποκτήσει «ακαταμάχητα» πόδια με μια άψογη επαγγελματική φροντίδα, εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα στο σπίτι της!

Το ταξίδι τους ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό happening που επιμελήθηκε προσωπικά η γνωστή σε όλους Fashion Stylist Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και αφορούσε στη δημιουργία εντυπωσιακών, χειροποίητων σανδαλιών VEET, τα οποία θα συντροφεύουν τις τυχερές προσκεκλημένες, στις εμφανίσεις τους όλο το καλοκαίρι!!!

H Brand Manager του Veet & Dr. Scholl, Σοφία Σούλη αναφέρθηκε σχετικά: «Όλες οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν όμορφές κάθε στιγμή και τα προϊόντα μας αποτελούν την ιδανική λύση για εξειδικευμένη περιποίηση στα πόδια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά στο χώρο τους»!

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
Σχετικά Θέματα
The Art of Life
Καρδιακή ανεπάρκεια: Τι αλλάζει στη διαχείρισή της;
The Art of Life
Είναι το λάδι καρύδας το μυστικό για απαλά και ενυδατωμένα μαλλιά μετά το καλοκαίρι
The Art of Life
Ημικρανία: Η επόμενη μέρα στη θεραπεία και οι ανάγκες των ασθενών
The Art of Life
Επιληψία: Θετικά δεδομένα για νέα θεραπεία
The Art of Life
Tο καλοκαίρι έφυγε, η ακμή έμεινε – Τι μπορούμε να κάνουμε;
The Art of Life
«Είναι στο χέρι μας να μην είναι στο χέρι τους» – Μία νέα καμπάνια για την αποτροπή του καπνίσματος στους νέους
The Art of Life
Πότε κινδυνεύουν και οι άντρες από οστεοπόρωση
The Art of Life
Βλέπετε ξαφνικά λάμψεις και «μυγάκια»; Τι μπορεί να σημαίνει
The Art of Life
Αντίδραση ή συνειδητή αποχή; Η Γενιά Ζ λέει “όχι” στο αλκοόλ
The Art of Life
Ινομυώματα στη μήτρα: τι είναι, πότε και πώς πρέπει να αφαιρούνται
The Art of Life
Ιδρώτας: Όταν μία φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού γίνεται προβληματική
Υγεία - Ομορφιά
No make up: Γιατί είναι ακόμα πιο επίκαιρο – ειδικά μετά το καλοκαίρι