MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Νορμάλ διαστροφές, παράσταση της Dada-Art

Η παράσταση “Νορμάλ Διαστροφές”, βασισμένη στο έργο του David Mamet “Sexual Perversity in Chicago”, ανεβαίνει από την Dada-Art από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στο GAIA LIVE /SOFITA THEATRE-BAR.

Monopoli Team

Η υπόθεση έχει να κάνει με δύο άντρες και δύο γυναίκες λίγο πριν τα 30, σε μία μεγαλούπολη της Ευρώπης, τον καιρό της κρίσης, που ζουν έντονα αληθινά και παράλογα συναισθήματα. Ζουν εικόνες και ακραίες καταστάσεις, στιγμές του χρόνου και του νου. Κεντρικά θέματα είναι η φιλία, ο έρωτας και η ανάγκη για επικοινωνία.

Πίσω από τιους ξεκαρδιστικούς διαλόγους, τις τρελές καταστάσεις και τις αυτοκαταστροφικές οντότητες, κρύβεται ένας απρόσμενος λυρισμός. Ακόμη, μέσα από τις 28 σκηνές, που τρέχουν με κινηματογραφικούς ρυθμούς, τις παράλληλες δράσεις και τη μουσική, η παράσταση, ακολουθώντας το “ρυθμό Mamet“, δίνει το συναισθηματικό και πνευματικό αδιέξοδο στην καρδιά της αστικής κοινωνίας.

Ο σκηνοθέτης του έργου Γρηγόρης Αποστολόπουλος, είπε για την παράσταση: “Το δικό μας θέατρο αφορά τα αδιέξοδα και την ανακύκλωση. Το παράλογο του να λες σ’ αγαπώ. Τα περιστασιακά one night stand σε μία προσπάθεια να αγαπηθείς. Την αγωνία να κρατήσεις τις ισορροπίες σου σε μία κρίση που ριζώνει βαθιά και στην προσωπική ζωή. Οι ‘Νορμάλ Διαστροφές’ αφορούν τους ανθρώπους που τρομάζουν από το αληθινό συναίσθημα. Που φαινομενικά περνούν καλά, γελούν και πίνουν και τραγουδούν, αληθινά όμως κρύβουν τη μοναξιά τους. Αφορούν τους ανθρώπους που ζουν με το βωμό των αναμνήσεων και εκεί θυσιάζουν την επαφή…»

Οι “Νορμάλ Διαστροφές” ξεκινούν σε ένα νέο χώρο στον 1ο όροφο του GAIA LIVE (Δόξης 5 και Σαλαμίνος- Λαδάδικα, απέναντι από το ξενοδοχείο MEDITERANEE, τηλ. 2310 513654), το SOFITA bar-theatre, που έχει χωρητικότητα 180 θεατών. Το έργο θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 και για 10 μόνο παραστάσεις.

 
Συντελεστές:

Σκηνικά / Κοστούμια: Θανάσης Κολαλάς
Πρωτότυπη Μουσική: Κωσταντίνος Αποστολόπουλος
Μουσική Επιμέλεια: Στέφανος Τσιτσόπουλος
Φωτισμοί: Αντώνης Σκορδίτης
Τεχνική Υποστήριξη: ENLIGHT
Οργάνωση Παραγωγής: Βίκυ Κιουτσούκη
Βοηθός  Σκηνοθέτη: Τατιάνα Νικολαίδου
Video Art: Γρηγόρης Αποστολόπουλος, Κωσταντίνος Πάσχος
Χορογραφία: Σταύρος Βαρούσης
Διεύθυνση Φωτογραφίας (video): Δράκος Πολυχρονιάδης
Σχεδιασμός αφίσας: ADMINE
Φωτογραφίες: Κώστας Αμοιρίδης
Ψυχική ηρεμία προσέφερε ευγενικά ο Κρέων Σαπίδης

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ, 10 ευρώ φοιτητικό και ανέργων (περιλαμβάνει ποτό, το πρόγραμμα και ένα cd με την μουσική της παράστασης)

Τηλ.: 6940 213000 (προπώληση εισιτηρίων στο STEREODISC, Αριστοτέλους  4 και στο GAIA LIVE)
www.dada-art.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Αποστολόπουλος


Παίζουν: Αλέξανδρος Ζαφειριάδης, Ορέστης Παλιαδέλης, Λίζα Νεοχωρίτη, Τίνα Λεωνορά

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b