MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

George Clooney: -Ποιός νοιάζεται αν νομίζουν πως είμαι gay;

Δεν δίνει δεκάρα ο George Clooney που υπάρχουν άνθρωποι που τον θεωρούν ομοφυλόφιλο, παρά την τεράστια επιτυχία του στις γυναίκες! Μάλιστα, το βρίσκει αστείο, αλλά δεν αντιδρά, γιατί θα ήταν άδικο για τους φίλους του στην gay κοινότητα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως είπε συγκεκριμένα ο Clooney στoν Advocate:  “Νομίζω ότι είναι αστείο, αλλά δεν πρόκειται να με δείτε να χτυπιέμαι φωνάζοντας ότι αυτά είναι ψέματα. Θα ήταν άδικο και αγένεια προς τους καλούς μου φίλους στην gay κοινότητα”.

Όπως εξήγησε, δεν πρόκειται με τις δηλώσεις του να αφήσει να εννοηθεί πως το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος είναι κάτι κακό. Επίσης, τόνισε πως η ιδιωτική του ζωή είναι ιδιωτική και ότι είναι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.

Συνέχισε ακόμα: “Και ποιον ενοχλεί το να νομίζουν κάποιοι ότι είμαι gay; Θα είμαι πολλά χρόνια πεθαμένος και πάλι θα υπάρχουν άνθρωποι, που θα νομίζουν ότι είμαι gay. Ποιός δίνει δεκάρα;” (who gives a s..t,  δήλωσε για την ακρίβεια).

Ίσως οι φήμες ότι είναι ομοφυλόφιλος να εκπορεύονται από το γεγονός ότι είναι ισχυρός υποστηρικτής του δικαιώματος γάμου σε άτομα του ίδιου φύλου. Ή και ακόμα από συντηρητικούς κύκλους που ενοχλούνται από την τοποθέτησή του αυτή.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b