MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Red Bull μονομαχία ανάμεσα σε Melisses και Vegas

Το πρώτο Red Bull Soundclass πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με μια ιδιαίτερη μουσική μάχη ανάμεσα στα συγκροτήματα Melisses και Vegas.

Monopoli Team

Περισσότερα από 1500 άτομα κατέκλησαν το κτήριο 56, στην οδό Πειραιώς, για να απολαύσουν live τα γνωστά συγκροτήματα, που απογείωσαν τα vibes. Μετά από τέσσερις δυναμικές εμφανίσεις οι Melisses κέρδισαν την αποθέωση του κοινού και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 493 βαθμούς, ενώ οι Vegas έφθασαν πολύ κοντά με 489 βαθμούς.

Οι δύο μουσικοί “αντίπαλοι” επιφύλασσαν εκπλήξεις στους θαυμαστές τους, με την παρουσία της Έλενας Παπαρίζου, η οποία εμφανίστηκε μαζί με τις Melisses, ξεσηκώνοντας το κοινό με το τραγούδι της “Baby it’s over”, και του Βασίλη Καρρά, που ερμήνευσε μαζί με τους Vegas την μεγάλη του επιτυχία «Δεν πάω πουθενά», σημειώνοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία της βραδιάς.

Οι νικητές εξέφρασαν τη χαρά τους για τη διοργάνωση και ευχαρίστησαν τους fans για τις ψήφους τους, ενώ οι Vegas δήλωσαν , χαριτολογώντας, έτοιμοι για τον επόμενο γύρω απέναντι στις Melisses.
Στο μουσικό event έδωσαν το “παρόν” αρκετοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαμόρφωση της ψηφοφορίας.

Η εκπομπή θα προβληθεί αποκλειστικά στο MTV τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 19.00

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b