MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι να μην χάσετε το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου

Η προβολή του πολυαναμενόμενου- και όπως φαίνεται πολυοσκαρικού- Hugo στις μεγάλες οθόνες είναι το πολιτιστικό event του τριημέρου και γενικά της εβδομάδας! Όμως σημαντικές μουσικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις, όπως το το “Αμάν Αμήν” του Σταύρου Ξαρχάκου στο “Ακροπόλ” και η εμφάνιση της Carmen Souza στο Half Note, έρχονται για να φτιάξουν τις βραδιές μας!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου

ΜΟΥΣΙΚΗ
– Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δίνει τις τελευταίες παραστάσεις του στην Αρχιτεκτονική μαζί με τα Κίτρινα Ποδήλατα και την Τάνια Κικίδη. Βασίλης Παπακωνσταντίνου: στο άκουσμα του τα λόγια είναι περιττά…πάντα μοναδικός & αυθεντικός! Κίτρινα Ποδήλατα: το πολυαγαπημένο νεανικό ροκ συγκρότημα γεμάτο ζωντάνια και εκρηκτικότητα!

ΘΕΑΤΡΟ
– Ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το έργο με τίτλο «Κόντρα στην δημοκρατία» του Καταλανού συγγραφέα Εστέβα Σολέρ στην σκηνή Black Box του θεάτρου Επί Κολωνώ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μιχάλης Παλίλης.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου

ΜΟΥΣΙΚΗ
– Η σπουδαία Carmen Souza από το Πράσινο Ακρωτήρι θα εμφανισθεί στην σκηνή του Half Note Jazz Club , για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα, στο οποίο η παραδοσιακή μουσική του Cabo Verde συναντάει την world Jazz.

ΣΙΝΕΜΑ
– Πολλοί θεωρούν ότι τα φετινά Όσκαρ θα είναι κόντρα ανάμεσα στο The artist και το Hugo. Το πρώτο το είδαμε και το αγαπήσαμε. Τώρα έρχεται και το δεύτερο, μια μαγευτική 3D σινεφίλ ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έρχεται στους κινηματογράφους αυτή τη βδομάδα!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

ΜΟΥΣΙΚΗ
– Ο Σταύρος Ξαρχάκος θεωρεί τα ρεμπέτικα τραγούδια της διάψευσης των ονείρων, της αιώνιας νοσταλγίας της ομορφιάς της ιερότητας του πόθου και της ατάραχης αντιμαχίας με το θάνατο.
Ο συνθέτης σκηνοθετεί μια μουσική παράσταση «Αμάν Αμήν» βασισμένη στο ρεμπέτικο, στο ανανεωμένο “Ακροπόλ”.

ΘΕΑΤΡΟ
– Τη Φόνισσα, το κορυφαίο κείμενο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε δραματουργική επεξεργασία Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού ανεβάζει με μεγάλη επιτυχία η «Πράξη» της Μπέττυς Αρβανίτη στο θέατρο της Οδού Κεφαληνίας.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b