MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κatherine Heigl: Κουκλάρα ψυχίατρος με… προσωπαγνωσία!

H Katherine Heigl θα είναι πρωταγωνίστρια και παραγωγός σε ένα θρίλερ που θα ονομάζεται Face Blind. Η 33xρονη ηθοποιός, που έγινε γνωστή από το τηλεοπτικό σίριαλ Grey’s Anatomy, θα παίζει μία ψυχίατρο, η οποία πάσχει από σπάνια ψυχική ασθένεια που ονομάζεται prosopagnosia (προσωπαγνωσία).

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι άνθρωποι που υποφέρουν από προσωπαγνωσία δυσκολεύονται να αναγωρίσουν άτομα τα οποία έχουν συναντήσει πολλές φορές. Σε ακραίες περιπτώσεις, δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν τα άτομα με τα οποία περνάνε τον περισσότερό τους χρόνο όπως τους συζύγους και τα παιδιά τους, ακόμα και τον εαυτό τους στον καθρέπτη.

Το σενάριο της ταινίας έχουν γράψει οι Dominic Harari και Teresa De Pelegri και περιγράφεται σαν ένα story παρόμοιο με το The Others όπου πρωταγωνιστούσε η Nicole Kidman. Την παραγωγή θα κάνει η ίδια η πρωταγωνίστρια, μαζί με την Trudie Styler και τη Celine Rattray.

Αυτή την περίοδο η Heigl πρωταγωνιστεί στο One For The Money, το οποίο πρόσφατα ανέβηκε στους αμερικάνικους κινηματογράφους και δεν πάει καλά, ούτε σε έσοδα, ούτε σε κριτικές.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b