MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

Όσα λεν οι τοίχοι στο Ρυθμός Stage

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Από το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και για 6 παραστάσεις ο Ρυθμός Stage παρουσιάζει τη μουσικό-θεατρική παράσταση με τίτλο «Όσα λεν οι τοίχοι». Μια ενδιαφέρουσα μίξη πρόζας και live μουσικής από το συγκρότημα Τρίφωνο, που έρχεται με σκοπό να δώσει μια άλλη οπτική για την καθημερινότητα, και τον τρόπο έκφρασης των πολιτών μέσα από την τέχνη όπου κι αν την συναντάμε. Kαλεσμένος το Σάββατο 10 Μαρτίου ο Γιώργος Γεωργίου, ενώ για δύο ακόμα παραστάσεις, στις 17 και 24 Μαρτίου η Λιάνα Κανέλη.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Monopoli Team

Η ιδέα της παράστασης γεννήθηκε από το Τρίφωνο χρόνια πριν . Περπάτησαν στους δρόμους της Αθήνας και φωτογράφησαν τους τοιχους που ειχαν κατι να πουν . Αυτή ήταν και η αφορμή για την συνεργασία τους με τον συγγραφέα Γιώργο Λεμπέση και τον σκηνοθέτη Βαγγέλη Λεμπέση. Σ΄αυτήν την παράσταση τα συνθήματα στους τοίχους μεταμορφώνονται σιγά σιγά σε μία μορφή τέχνης, σε ποίηση, και εν τέλει σε έναν τρόπο αληθινής έκφρασης που μας αφορά όλους. Ένας τρόπος για να παραμείνουμε δημιουργικοί μέσα σε δύσκολες καταστάσεις όπως αυτήν που διανύει η χώρα μας αυτήν την περίοδο.

Με στόχο την ψυχαγωγία και τη συμμετοχή, η παράσταση κινείται μεταξύ μουσικής και πρόζας, με έμπνευση και αφορμή το φαινόμενο των συνθημάτων στους τοίχους και τον συμβολισμό τους. Ενώνει τους πολίτες που έχουν ως βήμα έκφρασης έναν “τοίχο” και κατ’επέκταση επηρεάζουν – ηθελημένα ή μη – το περιβάλλον και την καθημερινότητά μας.
Το συγκρότημα Τρίφωνο ( Ερωφίλη , Δημήτρης Υφαντής και Γιώργος Περαντάκος ) σε συνεργασία με τους δύο ηθοποιούς της παράστασης, Λορίνα Κατσιώτη και Ιωάννα Τσιγκουρλά, και την συμμετοχή ενός καλεσμένου ,διαφορετικού κάθε φορά ,από τον χώρο της τέχνης και όχι μόνο , που έχει ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής, καταφέρνουν να μεταφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ιστορία και δημιουργούν μια παράσταση με κέφι και πολλές εκπλήξεις.

Συντελεστές
Μουσική Επιμέλεια : Τρίφωνο
Μουσικοι : Δημήτρης Παπαλάμπρου κιθαρα , Ευαγγελία Μαυρίδου πιάνο- πλήκτρα , Απόστολος Καλτσάς μπάσο-ακορντεόν και Ακης Γαβαλάς τύμπανα
Κείμενα-σκηνοθεσία-καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Λεμπέσης και Βαγγέλης Λεμπέσης

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γιώργος Λεμπέσης
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Λεμπέσης


Παίζουν: Τρίφωνο, Λορίνα Κατσιώτη, Ιωάννα Τσιγκουρλά.

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Starman: Το σύμπαν του David Bowie συναντά τα παιδιά σε μια διαδραστική παράσταση στο Θέατρο Μαβίλη
ΘΕΑΤΡΟ
Σεσουάρ για δολοφόνους: Το πιο ύποπτο κομμωτήριο της Αθήνας ανοίγει ξανά στο Θέατρο Γκλόρια
ΘΕΑΤΡΟ
Κάσσυ: Το βραβευμένο έργο του Ανδρέα Φλουράκη έρχεται στη ΦΙΑΤ
ΘΕΑΤΡΟ
Το Θαύμα: Η πολιτική αλληγορία του Giuseppe Massa επιστρέφει στο Θέατρο Τέχνης
ΘΕΑΤΡΟ
Αμερικανικός Βούβαλος, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου για 2η χρονιά στο Θέατρο Σημείο
ΘΕΑΤΡΟ
Δεκάξι: Η μαύρη κωμωδία του Γιάννη Κεντρωτά για 2η χρονιά στο Θέατρο 104
ΘΕΑΤΡΟ
Παραλλαγές Πάπιας, του David Mamet για 2η χρονιά στο Θέατρο Αλκμήνη
ΘΕΑΤΡΟ
Οι Από Κάτω, της Ζέτης Φίτσιου για 2η χρονιά στο Θέατρο Auditorium
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Χριστός ξανασταυρώνεται: Η διασκευή του Μάνου Καρατζογιάννη ανεβαίνει ξανά στο Θέατρο Σταθμός
ΘΕΑΤΡΟ
Μια Κανονική Μέρα: Σωτήρης Τσαφούλιας και Ευαγγελία Μουμούρη συναντιούνται για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή
ΘΕΑΤΡΟ
Αυτή η νύχτα μένει: Η μεγάλη επιτυχία του ΚΘΒΕ «κατεβαίνει» στην Αθήνα
ΘΕΑΤΡΟ
Γιοι και κόρες: Η παράσταση για την αναζήτηση της ευτυχίας επιστρέφει ξανά από τον Γιάννη Καλαβριανό