MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κατά 50% λιγότερο το ενεργειακό αποτύπωμα των εκδηλώσεων της Amita Motion

Για 4η συνεχή χρονιά, η Coca-Cola Τρία Έψιλον με την Amita Motion έκαναν πράξη την περιβαλλοντική τους ευαισθησία με το να μειώσουν κατά 50% το ενεργειακό αποτύπωμα των εκδηλώσεων “Amita Motion It’s my Live 2011” και “Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2011”, και να ανακυκλώσουν όλα τα απορρίμματα που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτών.

Monopoli Team

Η Amita Motion, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), προχώρησε στην ανακύκλωση του 80% του συνολικού όγκου των αποβλήτων (πλαστικές συσκευασίες, χαρτόνι και χαρτί) που προέκυψαν από τη διοργάνωση των εκδηλώσεων. Για την ανακύκλωσή τους εκλύθηκαν 10 τόνοι αερίων του θερμοκηπίου.

Επιπλέον, η Amita Motion αντιστάθμισε τους 74,6 τόνους CO2 που παρήχθησαν, με την υποστήριξη ενός έργου προστασίας κλίματος που υλοποιείται στη νοτιοανατολική Ασία, το “Heat and power from biogas in Cambodia“.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το παραγόμενο σύνολο διοξειδίου του άνθρακα είναι κατά 50% μειωμένο σε σχέση με το 2010, ενώ η διοργάνωση υλοποιήθηκε με τα ίδια υψηλά πρότυπα των προηγούμενων ετών.

Τέλος, κοινωνοί της περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας έγιναν 84.000 χιλιάδες νέοι που δραστηριοποιήθηκαν με το σύνθημα “Γεμίζουμε τον Πλανήτη με Θετική Ενέργεια!“.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b