MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Obama δαγκωτό από Alicia Keys, Jay-Z και 50 Cent!

Σε μεγάλο διασημομαγνήτη αναδεικνύεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ένα νέο τσούρμο αμερικανών celebrities, κυρίως από το χώρο της μουσικής, έσπευσε να στηρίξει τον Barack Obama. Η Alicia Keys, o πρόσφατα μπαμπάς rapper Jay-Z, ο 50 Cent και ο Adam Levine των Maroon 5 τάχθηκαν υπέρ του Αμερικάνου Προέδρου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Εκτός από αυτούς τους σταρ της μουσικής, ο Obama, ο οποίος ετοιμάζεται για μια νέα εκλογική μάχη με τους ρεπουμπλικάνους εντός του 2012, προκειμένου να ανανεώσει την προεδρική του θητεία, έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη κορυφαίων διασημοτήτων και από άλλους χώρους, όπως οι ηθοποιοί George Clooney, Ben Affleck και Jamie Foxx, η πιο επιτυχημένη παρουσιάστρια στην ιστορία της τηλεόρασης Oprah Winfrey και ο εκκεντρικός και αμφιλεγόμενος σκηνοθέτης Michael Moore.

Η ικανότητα του Obama να προσελκύει ιδιαιτέρως αγαπητούς στο νεότερο κοινό καλλιτέχνες και διασήμους, ίσως δείχνει πως ο Πρόεδρος, παρά την μείωση του ρεύματος που έχει στους νέους, διατηρεί το νεανικό του προφίλ. Επίσης, συσπειρώνει και πολλούς καλλιτέχνες της αφροαμερικάνικης κοινότητας, η οποία εδώ και πολλά χρόνια είναι πολύ ισχυρή, κυρίως λόγω της επίδρασης του rnb και του hip-hop στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. 

Αρκετοί καλλιτέχνες, των οποίων τα ονόματα περιέχονται στη λίστα των προσωπικοτήτων που στηρίζουν τον Obama- όπως οι Jay-Z και Jamie Foxx – είχαν κάνει εμφανίσεις υπέρ του Obama και στις εκλογές του 2008. Για τον Jay-Z, άλλωστε, το να στηρίζει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι το απολύτως αναμενόμενο- δεδομένης και της στενής σχέσης που έχει η σύζυγός του Beyonce με το ζεύγος Obama.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b