MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δωρεάν εξέταση μαστού στο νοσοκομείο Γεννηματά

Πρόγραμμα ενημέρωσης, δωρεάν εξέτασης και εκπαίδευσης για αυτοεξέταση μαστού σε γυναίκες, πραγματοποιεί το Γ.Ν.Α. “Γ.Γεννηματάς” από 16 μέχρι 20 Ιανουαρίου , με την συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας.

Monopoli Team

Το πρόγραμμα έχει στόχο να ενημερώσει τις γυναίκες για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, την έγκαιρη διάγνωσή του, καθώς και την εκπαίδευσή τους στην αυτοεξέταση.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας του Νοσοκομείου και το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα – Μαστογραφίας με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας κ. Βασίλειο Γεωργούντζο, σε συνεργασία με ομάδα εθελοντικής προσφοράς, και θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της γραμματείας των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου.

Η ομάδα εθελοντικής προσφοράς θα αποτελείται από ιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι θα ενημερώνουν τις γυναίκες για τους τρόπους πρόληψης του καρκίνου του μαστού, ενώ παράλληλα θα εξετάζουν δωρεάν όσες γυναίκες προσέλθουν και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τον προληπτικό έλεγχο.

Παράλληλα, θα γίνεται εκπαίδευση των γυναικών στην αυτοεξέταση του μαστού, για την οποία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ώρες: 09.00-13.00

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς – 213 2032000 και στην Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας – 210 7470257

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b