MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

To Battle of the best στον Μύλο

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο του Μύλου θα πραγματοποιηθεί για 7η χρονιά το Φεστιβάλ Battle Of The Best Thessaloniki 2011.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι B.O.T.Y. Balkans Headoffice προετοιμάζεται πυρετωδώς να γιορτάσει μαζί με όλους τους hiphop funs αυτό το σημαντικό γεγονός.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το φεστιβάλ στο τομέα των breakdance battle φιλοξενεί τον επίσημο παγκόσμιο προκριματικό UK BBOY Championships Crew vs Crew Balkans Qualifier. Η νικήτρια ομάδα του προκριματικού θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και τα Βαλκάνια στον παγκοσμίας φήμης διαγωνισμό IBE 2011 και θα ταξιδέψει στην Ολλανδία. Για τους φανατικούς των break battles θα υπάρχουν 2 extra διαγωνισμοί 2 vs 2 και Longest Powermove Battle. Ενώ για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί και 2 vs 2 Hiphop Battle. Στους νικητές θα δοθούν χρηματικά έπαθλα και δωροεπιταγές συνολικής αξίας 2500€.

Στην κριτική επιτροπή θα έχουμε 3 χορευτές παγκόσμιας κλάσης με πρώτο και καλύτερο τον 2 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή bboy Lilou (Pockemon – France ). Ο bboy Grazy (Madrid Rockers – Spain) από Ισπανία και ο bboy Gravity (Dynamic Rockers – USA) από Αμερική θεωρούνται από τους καλύτερους χορευτές στης χώρες τους έχοντας κατακτήσει πολλούς τίτλους και διακρίσεις. Αντίστοιχα κριτές του hiphop battle θα είναι 2 top ονόματα της γαλλικής σκηνής , ο Mar20 (R.A.F. CREW) και Kefton (Pro Phenomen).

Στους ατσάλινους τροχούς του φεστιβάλ απευθείας από την Ολλανδία θα βρίσκεται ο MR. TEE μαζί με τον επίσημο dj του Battle Of The Year Balkans Dj Kid Stretch . Παρουσιαστές τις βραδιάς θα είναι ο εκρηκτικός TZONY TERRA από Warriorz μαζί με τον παρουσιαστή του παγκόσμιου διαγωνισμού IBE, τον Ολλανδό MARIO BEE .

Στον εξωτερικό χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχει Graffiti Action από την αφρόκρεμα της εγχώριας graffiti σκηνής LIVE2, NASTWO, NADE και APSET.

Μετά το τέλος των battles αναλαμβάνουν δράση μία από της γνωστότερες funk μπάντες στην Ελλάδα οι Nasa Funk, που θα φροντίσουν το dance floor να πάρει φωτιά με γνωστές funky διασκευές.

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b