MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
11
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γονείς σε δράση με το BABYFEAT

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Στο πλαίσιο της δράσης της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας BABYFEAT διοργανώνεται το πρώτο Babyfeat χριστουγεννιάτικο bazaar στις 04 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 17:00. Είσοδος ελεύθερη.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η ΜΚΟ “BABYFEAT” διοργανώνει το πρώτο babyfeat bazaar με τα έσοδα του οποίου θα ενισχυθεί η λειτουργία του Κέντρου Αποκατάστασης Ανάπηρων Παιδιών Βούλας ΚΑΑΠ ( πρώην ΠΙΚΠΑ).

Το πρόγραμμα:

11:00 – 15:00 Δημιουργική απασχόληση και ζωγραφική για παιδιά προσχολικής ηλικίας από τους παιδαγωγούς της Πρότυπης Προσχολικής Εκπαίδευσης TENDER AGE.

12:00 – 13:00 Κουκλοθέατρο “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ” με την Μπατζάκη Αγγελική . Η παράσταση απευθύνεται ιδιαίτερα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

15:00- 16:00 Θεατρική παράσταση “Μήλα, ζάχαρη, κανέλα!” από το Θέατρο Φούρνος, για παιδιά από 2,5 χρονών μέχρι 5. Είναι μία παράσταση με δύο ηθοποιούς κούκλες  και ενεργό συμμετοχή των παιδιών.

Γενικά, από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 στο χώρο θα υπάρχει:

Έκθεση φωτογραφίας προς πώληση της Κλαίρη Μουσταφέλλου “Τα παιδιά του Κόσμου”.
Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από το ζαχαροπλαστείο Kyveli Patisserie.
Χειροποίητα κοσμήματα με ασήμι και ημιπολύτιμες πέτρες από την Gaminita. Χειροποίητα κοσμήματα από φυσικά υλικά για το χειμώνα από την Carducci, και χειροποίητα κοσμήματα με κουμπιά από την Λάβα.
 Επίσης θα βρείτε σαπουνάκια, τσάντες για τα ψώνια από την γιαγιά Dodo, ξύλινα παιχνίδια και αντικείμενα Lanka Kade που υποστηρίζουν το ηθικό εμπόριο, οικολογικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια  moulin roty και goetz-puppen, παιδικά βιβλία από το Μεταίχμιο και γιορτινές χειροποίητες δημιουργίες από τις Craft Fairies!

Η εταιρία, η οποία ιδρύθηκε από δύο μαμάδες, την Εβίτα Παρασκευοπούλου και τη Δήμητρα Τζιμοπούλου,  προωθεί την αλληλεγγύη, την προσφορά, τον διάλογο, την εναλλακτική οικονομία και την οικολογική συνείδηση. Στόχος είναι η ανάπτυξη ενός δικτύου αλληλεγγύης και εναλλακτικής οικονομίας σε όλη την Ελλάδα, όπου γονείς θα ανταλλάσσουν στο διαδύκτιο ιδέες, συναισθήματα, εμπειρίες. Επίσης γίνεται μία προσπάθεια ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης ρούχων και αντικειμένων για το καλό του περιβάλλοντος. Τα ρούχα είναι δωρεάν ή σε πολύ οικονομική τιμή.

  Χώρος διοργάνωσης του bazaar : Δημητρακοπούλου 70, Κουκάκι

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες  http://babyfeat.gr/ethelodismos/draseis/1st-babyfeat-bazaar-christmas/
[email protected]
T: 2104835152     
K:6941403812    

Λίγα λόγια για το babyfeat:
Ξεκίνηση τη δράση του το Ιανουάριο του 2011. Προέρχεται από τη λέξη baby=μωρό και την feat=κατόρθωμα, δηλαδή το μωροκατόρθωμα.
Το www.babyfeat.gr αποτελείται από 4 ενότητες : αγγελίες, η γειτονιά μας, το τετράδιο και ο εθελοντισμός.

Η καταχώρηση αγγελιών είναι δωρεάν, γίνεται με 3 απλά βήματα και μπορούν να μπουν και φωτογρασίες. Περιλαμβάνονται 11 κατηγορίες: Στη κατηγορία ανταλλάσσω προβάλλεται ένα σύστημα εναλλακτικής οικονομίας όπου μπορεί κανείς να ανταλλάξει χρόνο με χρόνο, χρόνο με αντικείμενα ή υπηρεσίες, υπηρεσίες με υπηρεσίες. κ.ά. Υπάρχουν και αγγελίες του μάρκετ που προορίζονται για επαγγελματίες. Εκεί προβάλλονται δημιουργοί χειροποίητων προϊόντων, οικογενειακοί παραγωγοί, ελεύθεροι επαγγελματίες που εστιάζουν τις υπηρεσίες τους στα παιδιά και τις οικογένειες.

Στο τετράδιο προτείνονται συνταγές, παιχνίδια με τα παιδιά, πρακτικές δημιουργίες και σκέψεις.

Με την ενότητα εθελοντισμός προωθείτε η κοινωνική προσφορά και προβάλλονται δράσεις άλλων φορέων που ασχολούνται με τα παιδιά και τις οικογένειες.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
Σχετικά Θέματα
Εταιρικές Δράσεις
Το Cointreau Margarita Challenge επιστρέφει για 6η συνεχόμενη χρονιά
Εταιρικές Δράσεις
Nautica x Moraitis Beach: Μια νέα καλοκαιρινή εμπειρία στον Σχινιά
Εταιρικές Δράσεις
Οι «Τρωάδες» στην Επίδαυρο αλλάζουν την αντίληψη για τον πολιτισμό
Εταιρικές Δράσεις
Nírema Hotel & Spa Samos – MGallery Collection: Luxury φιλοξενία στη Σάμο
Εταιρικές Δράσεις
Γιάννης Μόραλης: Ένα πολύτιμο αρχείο περνά στην ψηφιακή εποχή
Fitness
UNDER ARMOUR Yoga Sunset Session: Μια εμπειρία ευεξίας δίπλα στη θάλασσα, με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Αθηναϊκής Ριβιέρας
Εταιρικές Δράσεις
The Future of Parenting: Η Cybex παρουσιάζει τη νέα γενιά Platinum wheelgoods
Εταιρικές Δράσεις
Yummy Mommy: Νέο κατάστημα στη Γλυφάδα
Εταιρικές Δράσεις
ΙΕΜΚ: Η μουσική κληρονομιά στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
Εταιρικές Δράσεις
Η Corona επιστρέφει με το «Living Is Calling» και μάς καλεί να ζήσουμε το ελληνικό καλοκαίρι
Εταιρικές Δράσεις
Μεγάλη Αγκαλιά: Η Flora Food Greece στηρίζει τα παιδιά σε ανάδοχες οικογένειες
Δράσεις
Spetses Classic Yacht Regatta 2026: 15 χρόνια ναυτικής παράδοσης, συναρπαστικών εικόνων και ιστιοπλοϊκών συγκινήσεων