MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΠΑΛΕΤΟ

Λίμνη των κύκνων στο Μέγαρο Μουσικής

Στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής παρουσιάζεται από τις 16 έως τις 23 Δεκεμβρίου και από τις 25 έως τις 30 Δεκεμβρίου για 22 παραστάσεις το κλασικό αριστούργημα του Πιοτρ Ιλτς Τσαϊκόφσκι «Λίμνη των κύκνων».

Monopoli Team

Χορευτές που πρωταγωνιστούν στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου, από τα Μαρίινσκι, το Κρεμλίνο, το Κόβεντ Γκάρντεν, την Όπερα του Παρισιού, το American Ballet Theatre, το Αγγλικό Εθνικό Μπαλέτο, το Κρατικό Μπαλέτο του Βερολίνου προσκαλούν μικρούς και μεγάλους φίλους του κλασικού μπαλέτου. Τους πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι υπέροχοι «κύκνοι» του Μπαλέτου του Κρεμλίνου. Καλλιτεχνικός διευθυντής του Μπαλέτου είναι ο Αντρέι Πετρόφ.

Την αυλαία των παραστάσεων ανοίγουν χορεύοντας τους κεντρικούς ρόλους (Λευκός-Μαύρος Κύκνος και Πρίγκιπας) η πρωταγωνίστρια του Κόβεντ Γκάρντεν Αλίνα Κογιοκάρου με τον μόνιμο παρτενέρ της Γιόχαν Κόμποργκ (16 & 17 Δεκεμβρίου).

Οι κορυφαίοι χορευτές των Μπαλέτων Μαριίνσκι Αλίνα Σόμοβα και Γιεβγκένι Ιβαντσένκο πρωταγωνιστούν στις 18 & 19 Δεκεμβρίου ενώ τη θέση τους παίρνουν οι λαμπροί χορευτές του Κόβεντ Γκαρντεν Ταμάρα Ρόγιο και Νταβίντ Μαχατελί στις 20 & 21 Δεκεμβρίου. Από το American Ballet Theatre φθάνουν η έξοχη Βερόνικα Παρτ και ο Μαρτσέλο Γκόμεζ(22 & 23 Δεκεμβρίου). Ανήμερα τα Χριστούγεννα και την επομένη, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους χορεύουν τα λαμπρά αστέρια του Κρατικού Μπαλέτου του Βερολίνου, Ιάνα Σαλένκο και Μαριάν Βάλτερ (25 & 26/12).

Από τον Λονδίνο και το English National Ballet φθάνουν στο Μέγαρο για δύο μοναδικές εμφανίσεις η Φερνάντα Ολιβέιρα και ο Ντμίτρι Γκρούζντεφ(27 & 28 Δεκεμβρίου) ενώ οι εμφανίσεις των λαμπρών πρωταγωνιστών ολοκληρώνονται με τους Εβγκενία Ομπράτσοβα και Ιγκόρ Κολμπ από τα περίφημα μπαλέτα Μαριίνσκι(29 & 30 Δεκεμβρίου).

Συντελεστές
Χορογραφία: Λεβ Ιβάνοφ, Μαριούς Πετιπά και Αλεξάντρ Γκόρσκι
Χορογραφικές παρεμβάσεις: Αντρέι Πετρόφ
Σκηνικά: Στανισλάβ Μπενέντικτοφ
Κοστούμια: Όλγα Πολιάνσκαγια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Τσαϊκόφσκι


Παίζουν: Χορευτές από τα καλύτερα θέατρα του κόσμου.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b