MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Bazaar στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη

Κοσμήματα, αξεσουάρ και άλλα αντικείμενα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών δώρου σε εκπτωτικές τιμές θα διατίθενται στο bazaar του Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, που θα διαρκέσει από 15 Νοεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Στο bazaar θα βρείτε δώρα για τους φίλους, την οικογένεια, τους συνεργάτες σας, έχοντας να επιλέξετε ανάμεσα σε πάνω από 4000 είδη. Προσεγμένα κοσμήματα, υφασμάτινα αξεσουάρ, τσάντες και καρφίτσες από μαλλί σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων από 10 €, ενώ με κάθε βραχιόλι των 20 €, λαμβάνετε άλλο ένα δωρεάν. Επίσης, υπάρχει ποικιλία αναμνηστικών από κούπες, μαντίλια, πόστερ, κάρτες, κεραμικά, και γυαλικά murano. Με κάθε δύο κούπες η μία δίνεται δωρεάν (1 κούπα 5€), και με κάθε ένα πόστερ (από 5€) το δεύτερο δωρεάν. Ακόμη, διατίθενται ελληνικές και ξένες εκδόσεις με χριστουγεννιάτικες ιστορίες, από 6.50 €, ενώ με κάθε αγορά ενός βιβλίου δίνεται άλλο ένα δωρεάν.

Ενημερωθείτε ακόμη για τα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά, και τη δυνατότητα επίσκεψης στις εκθέσεις του μουσείου με ιδιωτική ξενάγηση δωρεάν.

Το 100% των εσόδων του πωλητηρίου υποστηρίζει τη λειτουργία του ΜΚΗΛ και όλα τα πολιτιστικά του προγράμματα. Τα μέλη του Συλλόγου των Φίλων, μπορούν να απολαύσουν προνόμια καθώς και εκπτώσεις στο πωλητήριο σε επιλεγμένα είδη. Σημειώστε και ότι γίνονται ειδικές προσφορές για επιχειρηματικά δώρα.

Ωράριο του MUSEUM SHOP:
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 9 πμ -3 μμ
Τετάρτη 9 πμ – 9 μμ
Κυριακή 11 πμ – 4 π

Πληροφορίες όλο το 24ωρο για παραγγελίες: 6949983937(κα Κυριακή Καραχάλιου)
Σταθερά τηλέφωνα σε ώρες λειτουργίας του μουσείου: 210-9221044, 210-9239260, ζητήστε το πωλητήριο.

Διεύθυνση: Καρυατίδων & Καλλισπέρη 12, Ακρόπολη (Στάση Μετρό Ακρόπολη)
Πάρκινγκ: ελεύθερο πάρκινγκ στην περιοχή, ή στο πλησιέστερο πάρκινγκ στην οδό Ροβέρτου Γκάλλη, 50 μέτρα από το Μουσείο.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b