MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

The Forest στο Bios Cinematheque

Το έργο “The Forest” της Λουίζας Κωστούλα παρουσιάζεται στο Bios Cinematheque.

Monopoli Team

Στόχος της δημιουργού είναι μέσα από το λόγο, την εικόνα και τον ήχο να φανερώσει την πραγματική έννοια της αγάπης, ως ένα συναίσθημα δυνατό που ο καθένας αξίζει να νιώσει κι όχι να χρησιμοποιείται όπως συμφέρει τον κάθε άνθρωπο.

Η ιστορία του έργου προβάλλει μια κοπέλα που ζει απομονωμένη σε ένα «δάσος»το οποίο έχει φτιάξει μέσα στο δωμάτιό της. Καταγράφει ιστορίες αγάπης για να ξορκίσει το κακό που μεγαλώνει μέσα της. Παίζει με τη σιωπή, τις εικόνες, τους ήχους. Ένα high tech freak που κρύβει τα gadget της στα φυτά και παίζει με αυτά σαν να ήταν κούκλες. Κρύβεται πίσω από τις φυλλωσιές, αλλάζει μορφή για να αποφύγει την αλήθεια, όταν αυτή την πληγώνει. Και ένα μυστικό που έρχεται και ξανάρχεται, κρατώντας την εγκλωβισμένη ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν της.

Η Λουίζα Κωστούλα, που είναι γνωστή ως Violet Louise, είναι απόφοιτος της Σχολής της Νέλλης Καρρά, του Εθνικού Ωδείου Αθηνών και της Νομικής Αθηνών. Ως ηθοποίος και μουσικός έχει συμμετάσχει σε παραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών, του Εθνικού Θεάτρου, του Θεάτρου του Νέου Κόσμου κ.ά., σε σκηνοθεσίες των Γιάννη Χουβαρδά, Δημήτρη Τιμπίλη, Τάκη Τζαμαριά, Μάνιας Παπαδημητρίου, Γιάννη Κακλέα κ.ά. Στον «άδειο χώρο» της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου σκηνοθέτησε τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ο Χ και η Ψ στη χώρα του τίποτα».

Σύλληψη – Κείμενο – Σκηνοθεσία – Μουσική: Λουίζα Κωστούλα (Violet Louise)
Κίνηση – Βοηθός Σκηνοθέτη: Pauline Huguet
Bios Cinematheque: Πειραιώς 84, τηλ.  210.34.25.335.
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Λουίζα Κωστούλα (Violet Louise)
Σκηνοθεσία: Λουίζα Κωστούλα (Violet Louise)



Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b