MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μέρα Θετικής Ενέργειας με πολύ κέφι και μουσική!

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, στο Τείχος των Εθνών μικροί και μεγάλοι γιόρτασαν την Ημέρα Θετικής Ενέργειας. Η ανταπόκριση από το κοινό ήταν παραπάνω από θετική.

Monopoli Team

Η Μέρα Θετικής Ενέργειας  για άλλη μια φορά βρήκε ανταπόκριση από τη νεολαία που εν μέσω οικονομικής κρίσης έχει λίγες ευκαιρίες για διασκέδαση. Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από τη δυναμική παρουσία των GOIN’ THROUGH, PRO SINNERZ & ΚΟΜΗΣ Χ, ENOLA STR8, ΝΕΒΜΑ, STAN & FOUREIRA, ΟΝΙRAMA & ΜΥΡΩΝΑ ΣΤΡΑΤΗ, STAVENTO & TAMTA, VEGAS, OTHERVIEW, MARK ANGELO & SHAYA, ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ, DECIBELL. Παρουσιαστής ήταν ο Πρεσβευτής της Θετικής Ενέργειας Θέμης Γεωργαντάς, που για άλλη μια φορά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.

 

Το ξέφρενο πάρτυ  συνοδεύτηκε  από χυμούς  Amita  motion και μπλε καπέλα για τους οπαδούς του κινήματος. Η ελεύθερη είσοδος και η παράταση του ωραρίου των μέσων μαζικής μεταφοράς ήταν προς το συμφέρον του κοινού.

 

Επιπλέον, η Amita Μotion με τον οικολογικό της χαρακτήρα ενδιαφέρθηκε για την  ανακύκλωση των προιόντων που χρησιμοποιήθηκαν κατά την εκδήλωση αλλά και την μείωση των αέριων ρύπων.Σε αυτό βοήθησαν και πολλοί εθελοντές.

 

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b