MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Γίνε το μωρό μου

Στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» παρουσιάζεται από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και για δεύτερη συνεχή χρονιά, το έργο του πολυβραβευμένου Κεν Λούντβικ, σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη, με την Ελένη Ερήμου και τον Κώστα Αποστολίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Monopoli Team

Η Λονδρέζα αριστοκράτισσα Maud παντρεύει την ανιψιά της Gloria με τον Christy, Σκωτσέζο μεγαλοαγρότη. Είναι σίγουρη ότι ο γάμος αυτός θα έχει πολλές δυσκολίες και για την καλομαθημένη Gloria, αλλά και για την ίδια που θα έχει για συμπέθερο τον John, έναν παραδοσιακό Σκωτσέζο αυτονομιστή.

H σύγκρουση είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο φαντάζεται, όταν εκείνη και ο John πρέπει να ταξιδέψουν μαζί ως την Αμερική για να φέρουν πίσω ένα μωρό. Ένα μωρό για την Gloria, η οποία μετά από μία αποτυχημένη εγκυμοσύνη καταφεύγει στην υιοθεσία. Συνήθειες, συμπεριφορές και διαφορές θα βγουν στην επιφάνεια και ο πόλεμος θα κηρυχτεί επίσημα με αλλεπάλληλες ανατροπές.

 

Το «Be my babe», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος του έργου, έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Alley  στο Χιούστον του Τέξας τον Οκτώβριο του 2005, με πρωταγωνιστές τον Hal Holbrook  και την Dixie Carter σε σκηνοθεσία του John Rando.

 

Συντελεστές:

Μετάφραση – διασκευή: Ρένα Ρίγγα

Σκηνικά: Αντώνης Καλογρίδης

Ενδυματολόγος: Αλέξης Φούκος

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Κινησιολογία: Έλενα Κουρκούλη

Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Κεν Λούντβικ
Σκηνοθεσία: Αντώνης Καλογρίδης


Παίζουν: Ελένη Ερήμου, Κώστας Αποστολίδης, Γιώργος Ζιόβας, Δώρα Στυλιανέση, Πάρις Λύκος, Ειρήνη Σταματίου

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b