MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

TRIBUTE TILL Ι DIE! – 144 φορές το Smells like teen Spirit στην ίδια συναυλία!

Είπαμε tribute στους Nirvana και στο Nevermind, τον δίσκο που άλλαξε τα πάντα στη μουσική της δεκαετίας του ’90, αλλά όχι κι έτσι! Στα πλαίσια των φόρων τιμής στο Nevermind, που κλείνει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του, θα παιχτεί 144 φορές το Smells like teen spirit, το απόλυτο super hit του θρυλικού συγκροτήματος

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αυτό το καλλιτεχνικό δρώμενο θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου από μέλη των Tokyo Police Club, Fucked Up, Woodhands, Gallows και άλλων καναδικών συγκροτημάτων που θα συμμετάσχουν με αυτή την ενέργεια στο Scotiabank Nuit Blanche art festival. Ο τίτλος του δρώμενου είναι A Brief History of Rebellion και θα πραγματοποιηθεί στο Toronto Underground Cinema.

Φαντάζομαι πως ακόμα και οι πιο… “τελειωμένοι” fans των Nirvana που θα βρεθούν στο event και θα ακούσουν 144 φορές να παίζεται το ίδιο τραγούδι, κάποια στιγμή θα βλαστιμήσουν την ώρα και τη στιγμή.

Ίσως όμως αυτό το “βασανιστήριο” να είναι ένας τρόπος, για να μπουν στην σκοτεινή και γεμάτη απελπισία ψυχοσύνθεση του δημιουργού του κομματιού, του “ιδανικού αυτόχειρα” Kurt Cobain. Ως γνωστόν, ο Kurt, εκτός από την ποπ ιδιοφυΐα, κουβαλούσε μέσα του και άφθονη απελπισία, η οποία έβγαινε ατόφια και άγρια σε όλα σχεδόν τα τραγούδια του.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/R3XIGon2RjY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b